facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Weert

Bruna Weert

Info

Bruna Weert is een klantvriendelijke boekhandel met een zeer uitgebreid assortiment aan boeken, tijdschriften, diverse soorten cadeaubonnen, wenskaarten, kantoor- en schoolartikelen, schrijfwaren, serviceartikelen en kranten.

Geschiedenis

Ons zeer uitgebreide assortiment bestaat voornamelijk uit boeken. Leesboeken met verschillende genres: Literatuur, Romans, Spannende boeken/Thrillers, Engelstalig, Young-Adult en kinderboeken. Daarnaast nog vele informatieve boeken in allerlei categoriën: Kookboeken, Sport, Reisgidsen, Plant & Dier, Psychologie, Esoterie, Theologie, Geschiedenis, Regionaal/Landelijk, Hobby, Film/muziek, Opvoeden en cadeauboeken.

Ook de tijdschriften afdeling is uitvergroot, zo hebben we tijdschriften voor mannen, vrouwen en kinderen. En we hebben diverse puzzelboekjes, sporttijdschriften, muziekbladen, televisiegidsen.

Aangezien tegenwoordig veel digitaal wordt gedaan, heeft de Bruna ook verschillende cadeaubonnen. Niet alleen Zoals bongobonnen, gift for 2, bonnen voor pretparken, modewinkels, etentjes, bioscopen etc.

Wenskaarten voor verschillende gelegenheden, schoolartikelen voor de studenten en sigaretten/sigaren voor de rokers en op brede schaal kranten voor al het wereld nieuws.

We verkopen ook een groot aantal kantoorartikelen van klappers tot nietmachines en van pennen tot kwitantieblokken.

Adres: Markt 11-13, 6001 EJ Weert
Telefoonnummer: 0495-534211
Stad: Weert
Route: Markt 11-13
Postcode: 6001 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Winkel is klein/krap maar je hebt wel alles aanwezig wat een boekenwinkel zou moeten hebben
Heerlijke boekenwinkel met mooi assortiment, mooie uitgaves en een uitgebreide tijdschriften verzameling
Ervaren als 'n zeer prettige winkel.
Kon iets niet vinden goed geholpen en erg vriendelijk
Prachtige zaak .fijne mensen die er werken
Geweldige service. Het artikel welke ik zocht was niet voorradig. De volgende dag kon ik het toch bij hen ophalen!
Veel keus en lekker traag personeel
Aardige mensen
Mooie winkel met groot assortiment tijdschriften. Wel jammer dat op zaterdag de Bruna pas om 9 uur open gaat en niet om 8 uur zoals op andere dagen. Gelukkig gaat de Bruna in Nederweert op zaterdag wel eerder open!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid