facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Rijswijk-Herenstraat

Bruna Rijswijk-Herenstraat

Info

Onze Bruna heeft een uitgebreid assortiment tijdschriften, boeken, wenskaarten en leuke cadeau's voor alle gelegenheden. Daarnaast kan je bij ons terecht voor de kansspelen van de Nederlandse Loterij en hebben we een ING & PostNL service balie.



"Wij verkopen een groot assortiment boeken, tijdschriften en wenskaarten. Daarnaast vind je bij ons voor elke gelegenheid wel een passend cadeau of cadeaukaart. En hebben we iets niet in huis dan doen we onze uiterste best om het te bestellen.Tevens hebben wij een PostNL balie in onze winkel."
Adres: Herenstaat 5, 2284 BN Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3994007
Stad: Rijswijk
Route: Herenstaat 5
Postcode: 2284 BN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruna Rijswijk Openingstijden, Bruna Rijswijk Bogaard, Bruna winkelvoorraad, Primera Rijswijk, HEMA Rijswijk, Bruna Den Haag, Zeeman Rijswijk, Kruidvat Rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suriname Bekendt Suriname Bekendt 2 km Suriname Beken(d)t is een boek waarin 75 Surinaamse sterren hun geheimen blootgeven. ...
Minibieb Endezant Minibieb Endezant 3 km Minibieb Endezant Hierin vindt je boeken voor volwassenen en kinderen. Voel je vrij ...
Recensies
Kom hier al 20 jaar over de vloer voor de post, bank en tijdschriften. Zeer vriendelijk personeel en service die je in deze tijd niet vaak meer ziet.
Super fijne winkel en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik bestel dan ook graag hier mijn spullen ipv via internet.
Vroeger, in de buurt gewerkt. De ambiance is nog steeds het zelfde. Heerlijk om een boek te boeken...
Fijne winkel met fijne , hulpvaardige en deskundige mensen achter de toonbank.
Prima winkel, mooie boeken gescoord
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Update, twee jaar later: deze Bruna behoord tot m'n top 3 van de winkels Oud-Rijswijk. Leuke winkel, groot assortiment en de service is hoog. Ook bij het afgeven van pakketjes wordt je zeer vriendelijk en kundig geholpen en te woord gestaan.
Medewerkers m/v zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam echt ouderwetse service. Kom er al ruim 40 jaar en het blijft n TOP zaak, geweldig !!!
Super winkel...wordt er altijd goed geholpen.
Hele kleine Bruna die een beetje opgeslokt word door het postpunt. Vroeger was dit nog een lieflijk zaakje waar ik een krantje kocht en postzegels of een boek. Nu staan er vaak lange rijen om pakketjes op te halen en te retouren. Je kunt er niet meer even rustig de achterkant van een boek lezen. Verder een prima zaak met vriendelijk personeel.
Mij werd bij het afhalen van een pakketje medegedeeld dat bij Bruna in de Herenstraat 5 geen pakketje van Post.nl, afkomstig van een particulier, op mijn naam, bezorgd en afgehaald kan worden. Navraag bij een ander afhaalpunt van Post.nl leerde mij dat dat geen enkel probleem is en ik werd aldaar bij voorbaat al welkom geheten. Nico Verbeek, Rijswijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid