facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Pijnacker Ackershof

Bruna Pijnacker Ackershof

Info

Naast een groot assortiment (kinder)boeken, kantoorartikelen, wenskaarten en kado artikelen bieden wij een breed pakket van Post NL diensten.



"Bruna Pijnacker is dè kadowinkel voor al je boeken, tijdschriften, kalenders en agenda's, kantoorartikelen, cadeautjes, kansspelen, pasfoto's, cadeaukaarten en PostNL zaken. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar!"
Adres: Ackershof 30, 2641DX Pijnacker
Telefoonnummer: 31153614202
Stad: Pijnacker
Route: Ackershof 30
Postcode: 2641DX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Happinez agenda 2022 Bruna, Donald Duck Scheurkalender 2022 Bruna, Happinez agenda 2022 Primera, Ackershof 36 Pijnacker, Ariadne at Home Agenda 2022, Donald Duck Scheurkalender 2022 prijsvraag, Happinez agenda 2022 aanbieding, Bruna Pijnacker openingstijden
Recensies
Mooie winkel, vriendelijk personeel. Is het niet in huis, word het besteld
Kleinschalige boekenwinkel met kantoorspullen, ansichtkaarten en nog een kleine selectie hobby spullen. Je kunt er ook terecht met je post en pakketten en je kunt er ook je pakketjes ophalen. Centraal gelegen, maar voor een geschikte parkeerplaats moet je wel eventjes lopen. Laad en losplek is wel dichtbij, maar is er niet voor bedoeld.
Super goede boekenwinkel ik raad hem zeker aan!
Ik word er altijd prettig geholpen en zoeken evt mee.
Beetje krap binnen, maar verder prima
Prima winkel en leuk dat omdat ik er vaker kom herkend wordt als vaste klant
Leuke ervaring, erg behulpzaam
Grote sortering tijdschriften, daar kwam ik voor. Man-lief vond er het nieuwe boek van zijn favoriete schrijver. Het was druk, vriendelijke en pro-actieve medewerkers.
Uitgebreide boekenwinkel met meer keus dan ik zou verwachten voor een keten als Bruna. Ook veel aanbiedingen.
Fijn personeel, vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er van alles kopen, kaarten, blocnote, pennen, postzegels en natuurlijk de nieuwste boeken. Altijd leuk om even binnen te stappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid