facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Oud-Beijerland

Bruna Oud-Beijerland

Info

Boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten, postkantoor en cadeaus.



"Koop boeken lokaal! Bestel tijdens de lockdown via WhatsApp, telefoon of e-mail en kies voor afhalen of bezorgen!"
Adres: Molendijk 4-6, 3262 AK Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186613633
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 4-6
Postcode: 3262 AK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Edel Oud-Beijerland, Primera Oud-Beijerland, Boekhandel Oud-Beijerland, Boekhandel Numansdorp, Bruna nieuwe boeken, Historia tijdschrift Bruna, Pokémon tijdschrift Bruna, Vertellis Chapters Bruna
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoeksche Waard Bijbelkiosk Hoeksche Waard Bijbelkiosk 82 meter Hier koop ik uiteraard m'n boeken. Oké, je boek wordt niet de volgende ochtend thuisb...
Bijbelkiosk Hoekschewaard Bijbelkiosk Hoekschewaard 82 meter Kan hier terecht voor passende artikelen in het geloof, bezinning, en inspiratie.
Duifhuizen Boeken en Muziek Duifhuizen Boeken en Muziek 257 meter Super leuke boeken, cd's, bladmuziek, kaarten en nog veel meer Klantvriendelijk perso...
Recensies
Deze boekhandel is goed gesorteerd en ruim opgezet. Je kunt er heerlijk snuffelen en alle nieuwe boeken tot je nemen. Ook de wand met magazines en tijdschriften is ruim voorzien van alle wenselijke bladen. Ik kom hier al sinds ik een jong meisje was erg graag.
Ruime winkel, vriendelijk personeel snel aan de beurt en mijn bestelling werd leuk ingepakt. Toppie
Niet zulk vriendelijk personeel. Maakt t voor mij al minder om daar mijn spullen te kopen.
Ja nog snel even, want lang zal het niet meer zo heten, Bruna. Veen Bosch en Keuning neemt het over en het gaat waarschijnlijk Shared Stories Group heten. Maar whats in the name, als het maar een goede boek- en kantoorboekhandel blijft met een ruim assortiment, actuele boeken, goed naslagwerk, en leuke aanbiedingen mag ook best. De huidige zaak is redelijk ruim, uitbreiding kan alleen als de buren weggaan of een heel nieuw pand, maar Bruna is niet vanwege rijkdom overgenomen. En vroeger was het Edel, dus een vetpot is het kennelijk nooit geweest. Jammer, maar ja concurrentie zat van het Internet, en vaak gratis thuis en goedkoper. Niettemin zonde als alle bedrijven daardoor zouden verdwijnen, wordt een winkelcentrum ook niet vrolijker op. De indeling is soms wat moeilijk, vaak zoeken, maar er is hulp, al kunnen die niet overal zijn en vaak is het druk aan de balie, voorin. Ik ben benieuwd wat het worden gaat, verbetering is altijd mogelijk.
Prima om een boek of tijdschrift te kopen dat goed in de markt ligt. Wil je echter iets speciaals is Bruna niet de juiste winkel.
Mooie puzzel gekocht en er is nog veel meer!
Fijne winkel als je iets van kwaliteit zoekt. Ook postservice aanwezig. Ik bekijk de Bruna folder altijd graag, veel leuke cadeau ideeën.
Dit is een boekhandel. Met boeken. Best veel boeken. Niet alle boeken. Maar best wel veel boeken. Ook best veel kaarten. Niet alle kaarten. Maar best wel veel kaarten. Daarnaast flink wat kantoorartikelen. Niet alle kantoorartikelen. Maar best flink wat kantoorartikelen. O ja en ze verkopen postzegels. Best veel... etc. etc.
Standaard keus aan boeken. Als je iets speciaals zoekt kunnen ze het eventueel bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid