facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Leek

Bruna Leek

Info

Bruna Leek,Post NL punt voor het ophalen en verzenden van pakketten en brieven, ING Servicepunt, tijdschriften, kantoorbenodigdheden, boeken, updates van de nieuwste aanbiedingen.

Adres: De Schans 4, 9351 AZ Leek
Telefoonnummer: 0594518006
Stad: Leek
Route: De Schans 4
Postcode: 9351 AZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Leek Bruna Leek 0 meter Bedrijfsbeleid is een stuk verbeterd onder de nieuwe eigenaar!
Recensies
Aanvankelijk het pakket niet kunnen vinden, maar naderhand wel. Was niet te wijten aan de uitbater. Deed zeker zijn best
Is grote nette zaak en de mensen zijn behulpzaam.
Pakketje opgehaald. Zoals altijd goed geholpen.
Wat een vreselijk onvriendelijke medewerkster die vanmiddag aan het werk was. Zowel tegen mij als tegen de meneer die na mij kwam en perongeluk bij de kassa was gaan staan waar ik moest afrekenen. Klantvriendelijkheid mag aan gewerkt worden. Ik kom er niet weer.
Tot meerdere keren onvriendelijk personeel. Bedenken zelf regels in afwijking van de verzender van postpakketten waardoor ze pakketten achterhouden. Als boeken niet op voorraad zijn willen ze geen enkele moeite doen om dit te bestellen. Behalve dat een regiomanager het met de winkel gaat bespreken doen ze helemaal niets met klachten.
Mijn dochter is zeer onvriendelijk behandeld door een personeelslid grijze krullen. Ik kwam er niet meer door het onbeschofte personeel van jaren geleden. Voor haar is dit ook de laatste keer.
Nieuwe eigenaar, nieuwe kansen. Kan alleen maar beter worden. Eindelijk word je vriendelijk geholpen. Ik loop nu eerder even binnen. Succes en zo doorgaan! Oude beoordeling: De oude 'dame' zou eigenlijk met pensioen moeten gaan. Is nu inderdaad vertrokken Ze heeft geen idee wat klantvriendelijk zijn betekent. Ga er niet graag naartoe, maar soms moet je vanwege postzaken.
Mijn zoon mocht een pakje niet in ontvangst nemen omdat hij een andere achternaam heeft. Dat hoorde ik dit weekend pas, op 1 juni was het bij bruna afgeleverd. Zelf ben ik met vakantie in Italië en pas over een week in de gelegenheid het pakje op te halen. Zojuist gebeld, maar dat duurt dan te lang vanaf vrijdag zullen ze dan meldingen in het systeem krijgen. Dat zal inderdaad wel irritant zijn. Dan moet ik maar eerder terug komen van vakantie....na een hoop geneuzel heb ik gezegd stuur maar terug. Bah wat ontzettend INBEGRIPVOL. Klantvriendelijkheid ver te zoeken...dat was wel anders in de tijd dat ik bij Bruna werkte. Ik kom er nooit meer, niet voor een boek, kaartje, agenda whatever... Nb ik zie nu dat het pakje door mij ontvangen zou zijn. Teruggestuurd? Dus niet!
Verschrikkelijk onvriendelijk personeel! Zeer ongeschikt voor een winkel. Volg eerst maar eens een cursus voor een fatsoenlijke bejegening!
Waardeloze service, Waardeloze medewerkers, wisselen voor het openbare toilet doen ze nooit! Was de opmerking die wij te horen kregen! Mijn kinderen moesten erg nodig plassen maar wisselen is onmogelijk bij de Bruna in de liekeblom. Wij werden zelfs uitgelachen door het personeel dat wij wilden wisselen voor het openbare toilet. BIZAR, zeer slechte zaak... 1 ster is al te veel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid