facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna

Bruna
Adres: Nieuwe-Marktpassage 19 , Gouda 2801 HW, NL
Telefoonnummer: 0182 584 308
Stad: Gouda
Route: Nieuwe-Marktpassage 19
Postcode: 2801 HW



op zoek naar gerelateerd: bruna winkels, bruna tilburg, bruna openingstijden, bruna utrecht, bruna amsterdam, bruna boeken, bruna rotterdam, bruna squishy
Recensies
Dat gene waarvoor ik deze winkel bezocht,was niet voorradig.Jammer,voor niets die reis gemaakt.
Mooie winkel met een ruime keus aan artikelen.
Zeer onbeschoft behandeld. Nog geen enkele ster waard. Vraag ik iets over wat er hangt over postzegels 1 en 2 want ik had postzegels sinds lange tijd nodig. Er werd wat gegromd. Vervolgens vraag ik om een bonnetje en of het in het zakje zit. Werd er gevraagd of ik haast had. Ik reken af en wanneer ik twee meter van de kassa ben, zegt Hans zag ik op de kassabon tegen de volgende klant 'Jezus' en het duidelijk over mij hebbend. Ik draaide mij om en zei dat ik hem erg onvriendelijk vond toen hij mij hielp en nu zelfs zeer onbeschoft. Ik kan mijn geld overal neertellen en pakketjes ophalen. Ik kom hier niet meer terug. Blijkbaar neemt men hier medewerkers aan op onvriendelijk- en onbeschoftheid. De Bruna keten doet er goed heen hier eens een mystery guest of twee naar te sturen. Een ware aanfluiting. Als die op de fles gaan snap ik wel waarom.
Zéér zeer onvriendelijke dame v middelbare leeftijd. Waar ik zaterdag, nadat m'n eigen winkeltje gesloten was, 4 pakketjes bracht, voor mijn eigen klanten. Ze snauwde me af om 17.24, of ik wel wist dat ze om half 6 dichtgingen. Nu ben ik dus zelf ondernemer, en net klaar, want ik help mn klanten eerst af, 17u of niet...!!! en was blij dat hun nog open waren.. Maar net als de vorige reviewers ben ik dus ook echt onbeschoft behandeld!! Ik heb haar de waarheid verteld, en ze had geen antwoord terug.. Misschien meneer eigenaar van deze Bruna eens een aardige dame aannemen, en de rest goed opleiden?!! Ik kom hier zo, ook niet meer... Helaas. Laat me echt niet zó behandelen!
Yes, weer tijd voor verse boekjes, en een nieuwe Donald Duck natuurlijk. Leuk hoor, ze kennen ons daar al!
Wat een kansloze mensen achter de kassa. Er staat een jonge knul die de retail niet waardig is en een ouwe taart zo chagrijnig als het maar zijn kan. Ik stond donderdagavond voor een gesloten deur met een pakket en geef dat vervolgens op zaterdag netjes! aan; ik had op de site moeten kijken van Bruna, want die klopt wel. Mevrouw, ik weet van te voren toch ook niet dat jij te incapabel bent om je openingstijden niet correct te vermelden op google… Maar het ligt allemaal aan de klant…
Ongeïnteresseerd, chagrijnig personeel. Het was leeg in de winkel en ondanks dat er een jong meisje met kort haar en een bril vlakbij de ingang stond en me aankeek, kreeg ik een vuile blik toegeworpen. Verder deed ze de hele tijd toen ik er was niks anders dan op de toonbank leunen, terwijl ik duidelijk aan het zoeken was naar een product. Uiteindelijk de winkel uitgegaan met lege handen en een nare ervaring, zulke mensen kunnen er toch niet aangenomen worden?!
Totaal niet klantvriendelijk. Op de fiets in de storm een pakket gaan halen. De doos was erg groot dus ik vroeg om een tasje en die kreeg ik al niet. Vervolgens vroeg ik of we de doos dan open konden maken. Dit wilde de medewerkster niet en ze zei dat ik zelf mijn spullen mee moest nemen. Ik kon dus naar huis lopen met m'n fiets en een grote doos.
Mijn dochter kwam een pakketje ophalen. Zij werd schofterig behandeld en weg gestuurd. Vervolgens ben ik meegegaan. Ook ik werd niet netjes behandeld, maar uiteindelijk was het pakje wel aanwezig. Geen excuus, maar alleen maar een hele grote mond.Een paar weken later weer naar de winkel geweest om iets te halen. Iedereen in de rij had het over het personeel die chagerijnig achter de balie stond. Erg jammer en niet nodig!
Ongeïnteresseerd, chagrijnig personeel Slecht medewerker onvriendelijk voor de klant echt slecht medewerker overal die dikke oude vrouw met korte blond haar, haar naam is Nel, Helaas ik kom niet meer terug bij Bruna in Gouda beter neem jullie andere werknemers medewerkers zijn daar zo verschrikkelijk zo verlies jullie veel klanten door die kute vrouw Nel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid