facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna

Adres: Koningin Julianaplein 24 , Voorburg 2273 BR, NL
Telefoonnummer: 070 386 0129
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianaplein 24
Postcode: 2273 BR



op zoek naar gerelateerd: Bruna winkelvoorraad, Bruna boeken, Bruna online, Bruna winkels, Bruna Openingstijden, Bruna Den Haag, Boekenwinkel, Bruna Haarlem
Recensies
Een parker balpointvulling gekocht op blisterverpakking. Bleek vrijwel uitgedroogd. Navraag bij de specialist, Akkerman in Den Haag bleek dat dit type vullingen al 7 jaar uit de handel zijn. Weer een lesje geleerd voor 7 euro. Bruna = boeken. Geen kantoorboekhandel!.
Helaas is de rouwpost welke ik zeer op tijd heb gebracht naar dit Bruna/PostNl filiaal niet meegegeven aan de post koerier zodat deze rouwpost/uitnodigingen bij veel genodigden of bekenden op de dag van de uitvaart en na de condoleance binnenkwam. Erg slecht en bijzonder onprofessioneel.
Brede sortering, goed, snel, vriendelijk, voordelig geholpen met mijn bestelling.
Het personeel is ontzettend aardig en service gericht. Overzichtelijke winkel. Kom er niet vaak omdat ik boeken tegenwoordig erg duur vind maar als ik er eentje cadeau wil doen of een leuke kaart zoek, vind ik de weg naar deze zaak.
Prettige boekhandel annex kleine kantoorboekhandel en postkantoor. Vriendelijk personeel en goede service.
Koop al jaren mijn inktpatronen daar, maar de laatste keer ging het mis.Zoals gewoonlijk lever ik de oude in en krijg ik korting op de nieuwe. Ik kreeg niet het juiste nummer. Thuis ging 1 inktpatroon niet goed erin. Kon niet printen. Winkelpersoneel verwees naar de fabrikant canon. Ik zei dat bij jullie heb gekocht. Kortom, ik was de verliezer,terwijl de medewerker mij niet goed had geholpen. Reflectie: vertrouw nooit op medewerkers van winkels. Moraal is daar ver te zoeken
Kantoorboekhandel Bruna bezoek ik eigenlijk alleen als ik op station Den Haag CS ben, meestal voor een vakantieboek of tijdschrift. Deze keer was het een uitzondering en ging ik er gericht heen. Ik moest midden in het jaar schriften met lijntjes en schriften met ruitjes hebben voor een cadeautje. Die waren werkelijk nergens te krijgen. Mijn voeten deden bijna zeer van de afgelegde kilometers in het centrum. Uiteindelijk naar Bruna. En ja hoor, daar lagen pakjes schriften, ook nog in verschillende kleuren! Ik was zo blij dat het was gelukt!
Service is beneden peil. Ik moest een rol tape kopen 4 euro om een pakketje dicht te plakken waarin ik nog een bij deze Bruna gekochte rouwkaart moest in doen.
Vandaag was het druk in de Bruna. Het is niet zo'n grote zaak, dus het oogt al snel vol. Het is leuk om bij de Bruna tussen de boeken en tijdschriften te snuffelen. Ze verkopen ook leuke cadeau's, altijd handig zo rond de feestdagen. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd om een cadeau leuk in te pakken.
Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel ,veel keus aan boeken tijdschriften, voor de postpakket kan je er heen leuke kaarten alle soorten en maten gewoon top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid