facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna

Adres: Boterhoek 94 , Best 5683 AW, NL
Telefoonnummer: 0499 376 042
Stad: Best
Route: Boterhoek 94
Postcode: 5683 AW



op zoek naar gerelateerd: Bruna boeken top 10, Bruna winkelvoorraad, Primera Best, Boeken top 100, Top 10 boeken vrouwen, Bruna Tilburg, Boeken top 10 Volkskrant, Bruna thrillers
Recensies
Leuke zaak. Aardig personeel. - voor al je schoolspullen. - voor al uw kantoorspullen. Van pennen, potloden, stiften, notitieblokken, enveloppen. Ze hebben het gelijk. Lees je graag? Hier vind je de nieuwste boeken en een wand vol met allerhande tijdschriften. Aan mooie kaarten en kalenders met afbeeldingen geen gebrek. Het meeste staat buiten de winkel opgesteld i.v.m. de ruimte. Ook grappige dingetjes kom je tegen als je de winkel binnenkomt. Binnen nog een klein hoekje met feestartikelen. En buiten rechts voor de deur mooie sleutelhangers met 'Best' er op. Brabantse mokken en natuurlijk de kranten mogen niet ontbreken. Faciliteiten: - PostNL punt. - ING punt. Bruna, nog hartelijk dank voor de mooie, grote blackfriday ballon!
Een fijne winkel met geweldig personeel, en ik kan goed binnen met mijn scootmobiel.
Vlot personeel. Prettig in de omgang, klantvriendelijk.
Fijne winkel, groot assortiment en vriendelijk personeel
Goed en vriendelijk geholpen bij de Bruna Best!
Kleine boekhandel waar altijd de nieuwste actuele boeken in de winkel verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben ze ook diverse andere boeken, strips en tikdschriften op voorraad. Via de website zijn alle boeken te bestellen en eventueel in de winkel op te halen. Deze vestiging heeft ook een postnl punt voor het ophalen en verzenden van pakketten.
Verre weg het beste Chinees restaurant in de verre omtrek van Best. Zowel eten van het buffet als van de menukaart te bestellen.
Heel aardig personeel en verlenen fijne en goede service. Als er iets niet in hun assortiment zit, bestellen ze het gewoon voor je.
Ik kom heel graag bij de Bruna, fijne winkel waar ik naar nieuwe boeken kan kijken, meteen een leuk tijdschrift mee en schoolspullen voor mijn dochter. Ze hebben leuke kleine kadootjes en superfijn dat er ook een ING kantoor is!
Mooie winkel uitgebreid assortiment Maar wel altijd lang wachten voor je geholpen wordt Personeel wel altijd vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid