facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruna Bonte

Bruna Bonte
Adres: Vrede en Vrijheid 8, 1785 RM Den Helder
Telefoonnummer: 0223668324
Stad: Den Helder
Route: Vrede en Vrijheid 8
Postcode: 1785 RM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peters Boeken Peters Boeken 4 km Boeken uit Peter's pen
Recensies
Wat een onaardige vrouw werkt hier! Ik ga voortaan naar de stad of bestel online.
Er werkt een zeer onvriendelijke vrouw die overduidelijk een ander vak had moeten kiezen. Te beroerd om even fatsoenlijk op vragen te antwoorden bij het versturen van een pakketje. Op hoop van zegen dat het aankomt. Jammer! Rest van personeel wel vriendelijk.
Een leuke winkel. Goede service van het winkelcentrum.
Ruime sortering vriendelijke medewerkers
Kaarten, tabak, grote sortering
Gezellige winkel
Aardig personeel Bruna. Voor Uw boeken krant tijdschrift kaartje postzegels, post versturen, sigaretten kopen, geld automaat aanwezig,pakketten versturen of ophalen, wel I.D meenemen. U kunt hier ook U auto overschrijven bij verkoop. Loop eens binnen. Voldoende parkeergelegenheid, winkelcentrum is overdekt en rolstoel toegankelijk .
Mooie overzichtelijke winkel! Aardige heer en jongedame, maar de dame met krulletjes haar is een verschrikking! Ik laat geregeld met pakketten hier afleveren, omdat ik buiten de stad onregelmatige diensten draai en daardoor vaak de postbode misloop. Het laten afleveren van pakketten op een alternatieve locatie is voor mij dan ook een geweldige uitkomst! Nu ik regelmatig mijn pakket hier afhaal, veranderd de houding van deze dame naar mijn inziens in negeerstand. Vandaag bijvoorbeeld was het uitpakken van boeken belangrijker, dan een pakketje te overhandigen. Haar collega’s daarentegen waren druk bezig met Balie werkzaamheden en de postbode! Ik ben inmiddels gaan zoeken naar een alternatieve ophaal locatieGamma en hier weten ze gelukkig wel hoe het hoort. Nogmaals de Bruna opzich en de overige collega’s in het filiaal aan de Vrede en Vrijheid zijn stuk voor stuk toppers, maar deze dame mogen ze van mij meteen uit haar functie ontheven! Ik denk niet dat jij geschikt bent om een dienstverlenende functie uit te voeren! Bruna Schooten Vrede en Vrijheid, ik wens jullie heel veel succes voor de toekomst! 4 sterren voor het filiaal en het overige personeel! P.S. Krulletjes mevrouw, pak even het dikke van Dale boek uit de kast en zoek op: Klant is Koning! Tabee!
Vriendelijk personeel, ruime sortering boeken. Maar jammer dat de geldautomaat is verdwenen. Veel ouderen in de wijk konden daar veilig geld halen, nu niet meer.
Ik kom hier al jaren en word net als iedereen altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen en geholpen . Ze doen altijd hun best voor je . Kan er helemaal niets negatiefs over zeggen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid