facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruland

Bruland

Info

Bruland is een totaalleverancier voor de melkveesector en bied een uitgebreid programma op het gebied van stalinrichting, melkinstallaties, mestverwerking- en opslag, voer- en drinkwatervoorziening, ventilatie en overige veeverzorging.

Geschiedenis

Als totaalleverancier voor de melkveesector bieden wij u een uitgebreid programma op het gebied van stalinrichting, melkinstallaties, mestverwerking- en opslag, voer- en drinkwatervoorziening, ventilatie en overige veeverzorging.
De Bruland Stalinrichting wordt met jarenlange ervaring in de eigen produktiehallen in Achtmaal (N-Br) geproduceerd. Daarnaast treedt H.A. de Bruijn LMB B.V. op als dealer van SAC Melkmachines. Maar ook voor installatie en service van o.a. JOZ mestsystemen, Nedap voersystemen, ventilatiegordijnen en complete drinkwatervoorzieningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Buntweg 11, 4885 KT Achtmaal
Telefoonnummer: 0765985651
Stad: Achtmaal
Route: Buntweg 11
Postcode: 4885 KT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Fijn bedrijf om mee samen te werken, hier krijg je echt het gevoel dat de klant koning is!
Dreigende taal en groten Mond! word je echt belachelijk behandeld voor de dreigementen kan je daar terecht ze kome zelfs aan de deur om je te bedriegen Zee slecht bedrijf blijft je lastig vallen na het drijgen meerdere telefoontjes gehad van ze heele verveelende bedrijfsvoering zwaar onbeschoft geen zaken mee doen
Vakkundig personeel, mooie producten, zeer klantgericht!
Sinds kort een nieuwe weg ingeslagen. Belooft veel goeds
Meedere mails gestuurd, blijven echter onbeantwoord,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid