facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruin Aandrijftechniek

Bruin Aandrijftechniek

Info

Bruin Aandrijftechniek is uw leverancier op het gebied van aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek.

Geschiedenis

Bruin Aandrijftechniek is leverancier op het gebied van aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek. Door ons zeer ruime assortiment op de gebieden aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek en onze kennis van alle productlijnen, zijn wij de grootste en meest gespecialiseerde technische groothandel van Noord-Holland.

Bruin Aandrijftechniek is distributeur van SKF en Schaeffler lagers en lagerblokken, Optibelt V-snaren en tandriemen, Tsubaki rollenkettingen, Metal Work pneumatiek en Eaton hydrauliek. Daarnaast hebben we een op de markt afgestemde voorraad opgebouwd waardoor we direct uit voorraad kunnen leveren.

Naast ons zeer ruime assortiment en de uitgebreide kennis, beschikken wij ook over een eigen werkplaats. Onze werkplaats bestaat onder andere uit conventionele en CNC-gestuurde machines waarmee wij onze producten snel kunnen bewerken en aan kunnen passen naar uw wensen.

Omdat in uw productie ook ’s nachts of in het weekend storing kan ontstaan, kunt u als vaste klant ook buiten onze reguliere werktijden, 7 dagen per week, 24 uur per dag, rekenen op de assistentie van Bruin Aandrijftechniek.

Adres: Berenkoog 66, 1822 BZ Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072 564 6725
Stad: Alkmaar
Route: Berenkoog 66
Postcode: 1822 BZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Junior IOT Alkmaar Junior IOT Alkmaar 4 km Mijn zoontje vond het fantastisch, hij heeft gesoldeerd, je kunt er 3d printen, skelt...
SVK Tegelwerken BV SVK Tegelwerken BV 6 km Zeer vakbekwame mensen .
Recensies
Helpen niet om in mogelijkheden te denken. Jammer werknemer Stefan!
Vriendelijk en mee denkend personeel, Alle lagers en kettingen op voorraad of te bestellen, veel beter als via internet bestellen, top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid