facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidswerkspecialist

Bruidswerkspecialist

Geschiedenis

U heeft misschien zelf al een idee, een gevoel of een bepaalde uitdrukking die u op de trouwdag in het bruidsboeket terug wilt zien. Door jaren lange ervaring, vakopleidingen en workshops hebben wij ons zelf getraind in het luisteren naar en vertalen van die wens. Wij hebben in de ontvangstruimte van onze winkel voorbeeldboeken met afbeeldingen van honderden voorbeelden van bruidsboeketten en bloemcreaties uit eigen werk hebben. En, als jullie daar geen keuze uit hebben kunnen maken, hebben wij creatieve ideeën genoeg. Wij houden de prijs van het bruidsboeket concurrerend laag. Of u nu enkel een bruidsboeket met een aantal corsages nodig heeft, of een compleet aangeklede trouwlocatie. Wij zullen de tijd nemen die u nodig heeft, zodat de keuze van het gewenste bruidswerk de juiste zal zijn. Bij ons ontvangt u al een prachtig bruisboeket vanaf € 35,00. Ervaring, vertrouwen, verregaande service, vakmanschap en de laagste prijs is wat ons onderscheid.



Wij ontvangen jaarlijks circa 500 bruidsparen welke afkomstig zijn uit alle provincies van Nederland!

Woont u niet in de buurt? Wij bezorgen uw bruidsboeket en overig bloemwerk op uw locaties. Een bezoek aan ons is dus zeker de moeite waard.



"U heeft misschien zelf al een idee, een gevoel of een bepaalde uitdrukking die u op de trouwdag in het bruidsboeket terug wilt zien. Door jaren lange ervaring, vakopleidingen en workshops hebben wij ons zelf getraind in het luisteren naar en het vertalen van die wens. Wij hebben voorbeeldboeken met afbeeldingen van eigen werk. En, als jullie daar geen keus uit kunnen hebben kunnen maken, hebben wij creatieve ideeën genoeg. Wij houden de prijs van het bruidsbloemwerk concurrerend laag. Of u nu enkel een bruidsboeket nodig heeft, of een compleet aangeklede trouwlocatie. Wij zullen de tijd nemen die u nodig heeft, zodat de keuze van het gewenste bruidswerk de juiste zal zijn. Bij ons ontvangt u al een bruidsboeket vanaf € 35,00."
Adres: Albert van 't Hartweg 59, 2913LE Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-314125
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Albert van 't Hartweg 59
Postcode: 2913LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemen bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel, Bloemen Nieuwerkerk, Meester bloembinder, Bloemen bezorgen nesselande
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dramacoach Dramacoach 8 km Een toonaangevende, innovatieve en dynamische dienstverlenende organisatie. Drama vor...
AllesOnline AllesOnline 8 km Denken goed mee en zijn erg flexibel
JSL Audio JSL Audio 9 km JSL Audio Verzorgd diverse evenementen en feesten. Voor meer informatie kunt u contac...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid