facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Ti Amo

Info

Tevens adviseren wij u ook graag met het uitzoeken van Bruidslingerie , trouwschoenen, haaraccesoires ,
Bijpassende juwelen, Feestkleding voor kinderen

Adres: Rubensplein 23, 3116 BP Schiedam
Telefoonnummer: 010 246 77 30
Stad: Schiedam
Route: Rubensplein 23
Postcode: 3116 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Class Palace Class Palace 2 km Prachtige zaal, zeker een aanrader voor uw evenementen
Classpalace Classpalace 2 km Een top bruiloft zaal zeker een aanrader tot nu toe de beste service gekregenn wat ee...
Recensies
Heel goed geslaagd voor een prachtige jurk. Er werd tijdens het passen ruim de tijd voor ons genomen en echt geluisterd naar mijn wensen. De jurk is perfect op maat gemaakt vanwege mijn zwangerschap. Heel knap hoe ze dat hebben gedaan! En ook fijn dat ze zo flexibel waren met het maken van een afspraak. Verwacht hier geen glamour en champagne, maar wel nuchtere gezelligheid. Wij voelden ons hier erg op ons gemak en ik zou deze winkel zeker aanraden.
Geweldig geholpen bij deze bruidsmodezaak. Ze hebben veel keuze in elke maat, zodat je niet met je maatje 44 te horen krijgt dat je een beperkt aantal jurken kunt passen in maat 50 en je er dan maar bij moet denken hoe de jurk je staat in je eigen maat. Ik ben geholpen door Erwin Hack. Hij gaat zeer respectvol met je om en heeft een heel goede kijk op welke jurk het beste bij jouw lichaam past. Op een later moment heb ik nog het korset omgeruild voor een kleinere maat en dit was geen enkel probleem.
Verwacht geen 'say yes to the dress' service. Slecht geholpen door eigenaar. Wilde me niet zonder jurk naar buiten laten gaan, doordrammen, niet naar mijn getuige luisteren, eigen wil opleggen. Na lang nadenken heb ik toch besloten deze review te plaatsen. Zeker voor de dames en heren onder ons die een mooie ervaring willen. Uiteindelijk wél mijn jurk daar gehaald voor een okay contant prijs.
Het was een teleurstelling, onprettig stel die alleen maar advies geven om te verkopen. We kregen eerst een heel verhaal over het bedrijf en er werd niets inhoudelijks gevraagd over de bruiloft. Er was geen oprechte interesse te zien voor de meest bijzondere dag in je leven. De vermaakkosten en alle andere accessoires maken de jurk alsnog 1000,- of 1200,- euro. Kan je net zo goed naar een leukere bruidszaak gaan! Absolute afrader!
Totale tijdsverspilling. Heb een afspraak gemaakt aan de telefoon en wilde nog een aantal vragen stellen, maar dat ging niet want er was geen tijd voor vragen volgens de mevrouw. Aangekomen in de winkel ging het totaal niet om mij en mijn wensen. Het ging vooral over geld en hoe goed de bruidszaak wel niet was. Tijdens het passen voelde ik me niet op mijn gemak. Het was gehaast en ze probeerde me pushend wat te verkopen. Ook zonder te vragen zomaar mijn bh losgemaakt. Ik ben zelf heel rustig en niet snel boos, maar dit ging mij echt te ver. Mijn advies is om niet naar deze zaak te gaan. Ik stond met tranen in mijn ogen jurken te passen. Dat kan gewoon echt niet.
De eigenaar heeft veel expertise weet precies wat goed staat. Kwaliteit van de jurken is erg goed bekende merken en mooie accessoires maar die vond ik dan wel weer duur.
Goed adres voor een mooi trouwpak. Als je eenmaal een afspraak hebt dan wordt er alle tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Goed advies voor schoenen en accessoires. Deze worden niet ter plaatse verkocht waardoor je eerlijk advies krijgt. Vakmensen! bedankt voor de goede service
Hier zijn we geslaagd voor een fantastische bruidsjurk voor een zeer betaalbare prijs. We hadden nog al wat wensen en er werd een coupeuse bijgehaald die door haar ervaring en inzicht aan alle eisen kon voldoen voor een zeer schappelijk meerprijsje. Aanrader voor a.s. bruiden
Super aardige mensen. Ze leggen eerst uit waarom de prijzen zo laag zijn excl. De bijkomende kosten want dat is overal zo. Super goed geholpen zowel mijn vrouw als ik. Hadden tijdig een afspraak gemaakt zodat ze echt de tijd voor je namen. Super bruiloft gehad.
De eigenaar draait een bandje af in zijn hoofd voor het verhaal van de shop, Na het passen van 5 jurken kreeg ik te horen dat dit het was, gelukkig zat mijn jurk er tussen, toen ik de eerste pas kwam werd mijn jurk vermaakt, toen ik hem weer aantrok was hij veel te straks en had enorme bulten op mijn rug, ik ging hier niet mee akkoord, na het aantrekken van een ander korset zat hij beter, moest nog maar even op crash dieet werd mij gezegd en ik kreeg een bolero sjaal om te dragen bij de foto's Het is een vreemde shop waar het vooral draait om geld, ook vreemd dat je gekleed wordt door een man, Ook was de eigenaar erg beledigd tegen mijn getuige, hij bood later excuus aan... GEEN aanrader, kost je uiteindelijk nog veel contant geld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid