facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Lydia

Bruidsmode Lydia

Info

Bruidsmode Lydia elke dag en avond open op afspr Met afd. grotere maten, zwangere bruiden, gekleurde jurken en een speciale budget- en outlet trouwjurken.

Adres: Houtlaan 23, 9203 AN Drachten
Telefoonnummer: 0512524624
Stad: Drachten
Route: Houtlaan 23
Postcode: 9203 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Froukje bruidsmodezaak Friesland, Bruidsmode Lydia klachten, Bruidsmode Leeuwarden, Trouwjurk regenboog, Gekleurde trouwjurk, Bruidsboutique Marianna, Fidelity Burgum, Grote maten trouwjurk Outlet
Recensies
Verschrikkelijk, wát een mens. Alles draait alleen maar om geld. Trouwjurk uitgezocht, dit kan er nog wel bij, dat staat er mooi bij etc. En maar aardig doen. Pfffff. En meteen maar de helft betalen. Kom je passen, is alle aardigheid verdwenen en wil ze zo snel mogelijk met je naar de kassa. Aanstaande bruidjes, koop nooit, maar dan ook nóóit een jurk bij Lydia.
De sfeer was niet erg gezellig. We miste de enthousiasme van lydia. Ook hadden wij een budget maar hadden we het idee dat ze hier niet rekening mee hield.
In april geweest en een jurk uitgezocht de eerste jurk was direct de goeie zeer vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden over alles Ben super blij met mijn mooie jurk
De jurk is echt mijn jurk en ben ik heel blij mee. Ik heb mij uitgesproken over verschillende zaken waar ik ontevreden over was. Na het uitspreken is aan 1 praktisch punt wat gedaan. De andere zaken heb ik als onbespreekbaar ervaren. Het was mijn eigen keus geweest, ik kon mijn mond houden of gaan. Het corselet is nogmaals vernaaid. Dat het coselet nu nog steeds zonder de jurk nog steed onder mijn borsten weg zakt schijnt zo te horen. Ik heb daar een andere mening over. Is het geheel naar tevredenheid afgesloten. Neen! Advies: Ga je hierheen: Neem iemand mee en slaap er een nachtje over voor je "yes to the dress" zegt. Dan zou mij slapeloze nachten hebben bespaart
Ik was dol enthousiast met de verloving dus ging ik blanco maar de bruidswinkel. Helaas moesten wij een half uur wachten 11.00 afspraak 11.30 aan de beurt. Daarna kreeg ik eerst het idee dat we niet zouden passen omdat zij het op die manier zei... toen heb ik 3 jurken aangeboden gekregen waarvan nummer 1 en 2 over mijn budget was en nummer 2 werd er gezegd dat de jurk niet verder dicht mocht wand dan kon de jurk mogelijk knappen voelde mij meteen niet meer op me gemak de laatste jurk was wel prachtig. Het jammer is dat je iets afspreekt kwa prijs en je jurken aankrijgt die ver over je budget zijn! En ook was er voor een plus size niet Veel aanwezig. De foto's die ik had laten zien die jurken waren er ook niet maar stonden wel op de site.... teleurgesteld en jammer dat het zo ging half 11.30 aan de beurt en 12.10 stonden we weer buiten de deur. Helaas niet weer hier heen door deze ervaring.
Ga hier niet naartoe om een trouwjurk te kopen. Onaardige, hooghartige en humorloze verkoopster die je geen jurken laat passen. Ik ga over een jaar trouwen en tegen mij werd gezegd dat ik maar over een paar maanden terug moest komen als ik 'wat serieuzer aan het zoeken was'. Ik moest praten als brugman om überhaupt een jurk aan te mogen passen. Ik snap niet hoe zij al jarenlang een winkel runt met deze nare en klantonvriendelijke houding.
Vandaag voor de 2e keer geweest. Ook mijn aanstaande echtgenoot kwam, nadat ik mijn jurk weer gepast had, binnen en voor hem hebben we ook een pak uitgezocht. Ik werd tijdens beide bezoeken vriendelijk ontvangen, er werd meegedacht, we kregen wat te drinken aangeboden met een kleine lekkernij. Er werd tijd voor me/ons genomen en ook voor een sociaal praatje was er gelegenheid. Tijdens mijn eerste bezoek waren de beide moeders mee en mijn dochter, die op een ander moment haar jurkje zou uitzoeken, maar gezien zij ook zo enthousiast was mocht zij zelfs op dat moment ook even een jurkje aan om het even te voelen en ervaren. Op de mail die ik had gestuurd met nog wat aanvullende vragen,kreeg ik netjes telefonisch bericht. Dit vond ze even wat makkelijker en persoonlijker. Ik ben tot dusver tevreden En zou deze bruidswinkel wel aanraden.
Begin november kon ik bij Bruidsmode Lydia een afspraak krijgen om een trouwjurk te passen. Ik wilde in eerste instantie geen officiële trouwjurk, maar mijn moeder haalde mij over om toch te gaan passen. Door het lezen van de ervaringen op internet en mijn eigen onzekerheden ging ik erg gespannen naar de afspraak. Ik wil daarom gelijk melden dat ik mij absoluut níét kan vinden in sommige omschrijvingen. We werden heel vriendelijk ontvangen en er werd ons allemaal een kopje koffie/thee aangeboden. Vervolgens werd er de tijd genomen om te bespreken wat ik precies zocht. Omdat ik zonder ideeën naar binnen ben gegaan heeft ze ons een paar modellen laten zien die er hingen. Er waren uiteindelijk 3 jurken die ik wilde passen. Ze gaf elke keer aan wat er van me verwacht werd en hielp me geduldig in elke jurk. De eerste jurk vonden we al heel mooi, maar ik besloot dat ik alle drie de keuzes aan wilde zien. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de derde jurk die ik gepast heb. Om ze goed te kunnen vergelijken kon ik de eerste jurk nog een keer passen, maar deze leek ineens een stuk minder vergeleken met mijn keuze. De hele tijd ben ik keurig geholpen en deed ze er alles aan om mij een zo’n prettig mogelijke ervaring te geven. Ze wist heel goed om te gaan met mijn onzekerheden en dit zorgde ervoor dat ik kon genieten van het passen. Ze dacht de hele tijd goed mee met name toen we gingen twijfelen over wat extra kleur en ze liet ons zien wat bepaalde accessoires betekenden voor het totaalplaatje. Toen we er helemaal uit waren werd ons, tijdens het wachten op de planning, allemaal nog een drankje aangeboden. Na duidelijke afspraken gemaakt te hebben liepen we erg tevreden naar buiten. Het enige wat me opviel was dat er geen foto’s gemaakt mogen worden van de jurk die je niet koopt of waar je mogelijk nog over na wil denken. Omdat ik toch zeker wist dat ik voor deze jurk ging was dit persoonlijk voor mij geen probleem. Omdat het allemaal zo prettig is verlopen en ik een prachtige jurk heb gevonden zou ik Bruidsmode Lydia zeker aanraden.
Kan me niet vinden in de negatieve recensies die hier gegeven worden. Vanmorgen bij Lydia geweest om jurken te passen. Bij de eerste jurk wist ik eigenlijk al dat het hem was; maar het was geen enkel probleem er meerdere te passen. In totaal 4 jurken aan gehad en daarna nogmaals de eerste, was allemaal geen punt. Recensies over dat Lydia de indruk zou geven dat je een 'te grote' maar hebt heb ik ook niets van gemerkt. Heb zelf ook een maatje meer maar hier niets negatiefs over gehoord. Ontvangst was netjes met een kopje koffie, schoonzus die later kwam kreeg ook alsnog een kop koffie. Ik heb een geslaagde ochtend gehad, bedankt Lydia!
Super fijne winkel! Na het zien van een leuke actie op de website meteen gebeld voor een afspraak en kon gelijk terecht. Fijne ontvangst met koffie en thee en allemaal magazines om door te bladeren. Daarna vroeg ze of ik al een jurk in gedachten had. Ik was goed voorbereid en kon goed aangeven wat ik in mijn hoofd had. Ze kwam met jurken aan die precies voldeden aan mijn droomjurk. Allemaal wel net even wat anders. De jurk die ik het minst mooi vond trok ik als eerste aan. Maar deze zat echt super mooi!! Daarna nog de andere jurken gepast maar deze zaten stuk voor stuk minder mooi. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze advies geeft welke jurk bij je figuur past. Zo koop je uiteindelijk geen miskoop en zie je er nog mooier uit! Ook ben ik heel fijn geadviseerd in accessoires, dit zonder iets aan te dringen. Daarnaast nog allerlei tips gekregen hoe te lopen, naar de wc te gaan, hoe je het best de torselet kon vastmaken etc. Al met al denken ze super goed met je mee in alles en dat alles voor een hele bescheiden prijs! Wij hebben een geweldige dag gehad en wat voelde ik me mooi in de jurk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid