facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Lisa

Info

Bruidsmode.

Geschiedenis

Bruidsmode Lisa is al sinds 1941 de meest gespecialiseerde bruidszaak van Oost-Nederland, met de meest toonaangevende nationale en internationale bruidskleding. Ben je al nieuwsgierig geworden? Wij willen jou graag informeren over de collecties die wij voeren, hoe wij werken en wie wij zijn. Natuurlijk kun je nu alvast ideeën op doen of komen er al vragen in je op, deze kunnen wij het beste persoonlijk beantwoorden..

Adres: Drienerstraat 89-91, 7551 HR Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0742911510
Stad: Hengelo
Route: Drienerstraat 89-91
Postcode: 7551 HR



op zoek naar gerelateerd: Très Chic Hengevelde, Tres Chic prijzen, Trendy trouwjurken, Goedkope trouwjurken Overijssel, Bruidskleding Hengelo, Bruidsmode Enschede, Surinaamse trouwjurk, Trouwjurk snelle levering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The White Room The White Room 2 km Via social deal een lunch daar genuttigd. Het was heel erg lekker..de mensen zijn zo ...
Recensies
Hier een tijd geleden eens geweest om te oriënteren. Voelde me niet welkom, en al helemaal niet toen de medewerkster zag dat ik geen maat 38 heb, maar een iets vollere vrouw ben. Ze hadden sowieso niks voor me wat ik kon passen zei ze, wat ik heel vreemd vond want zo dik ben ik nou ook weer niet... De medewerkster trok nog net met heel veel moeite een hele simpele standaard jurk uit de rekken om te laten zien, want dat was het enige waar ik moest denken als ik een echte trouwjurk wilde. Zoals ik al zei is het een tijdje geleden, maar ben het nooit vergeten. Alsof ik een vrouw was met morbide obesitas zoals je ze ziet in my 600lb life. Ik voelde me echt weggekeken en verslagen.
Fantastisch goed geholpen door de verkoopster. Ze nemen echt de tijd voor je. Groot aanbod aan mogen proberen.
Fantastische ervaring!!! Heb mijn droomjurk gevonden. Werd echt heel goed geholpen door iemand met veel ervaring. Ze wist precies wat ik nodig had en wat mij mooi stond. Erg goede tips gegeven. Kan niet wachten tot onze dag!! Zo verliefd op de jurk!
Super geregeld daar. Erg vriendelijk personeel.
Een vervelende ervaring gehad, voelde me niet welkom.
Ik ben geweldig geholpen bij bruidsmode Lisa. De winkel is gezellig, de medewerksters heel vriendelijk en meedenkend. Ze nemen echt de tijd voor je! Er is een mooie collectie jurken. De service was ook geweldig!
Persoonlijke aandacht, nemen de tijd voor je. Alles heel vrijblijvend. Ze volgen de laatste trends en hebben veel keuze, maar zoek je iets aparts dat niet 'in de mode' is dan helpen ze graag om de jurk alsnog te vinden, ook al hebben ze die dan niet in de winkel.
Wat een top zaak is Lisa Bruidsmode! Met oog voor detail maar vooral oog voor jou, vind jij jouw droomjurk samen met Doreen of 1 van haar collega's. Elke pas-sessie is gezellig. Er wordt echt tijd voor je genomen. En...mocht je enige onzekerheden hebben over wat dan ook, Doreen neemt ze weg! Stralend, zo voelde ik me 14 september in mijn mooie jurk van Ladybird. En volgens mijn man en al onze gasten was de jurk een schot in de roos! Aanrader dus!! 'Lieve Doreen, nogmaals bedankt voor heel veel! Liefs Bertine.
Heel negatieve ervaring helaas!
Prettig en deskundig advies door de eigenaresse Doreen en levert vakkundig gemaakte trouwjurken uit eigen atelier al meer dan 75 jaar . en gebruikt Juki lockmachines en Naaimachines van Bennink naaimachines Twente
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid