facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode just for you

Bruidsmode just for you
Adres: Fabrieksstraat 96, 6021 RE Budel, Nederland
Telefoonnummer: 06 53404129
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Fabrieksstraat
Huisnummer: 96
Postcode: 6021 RE


Recensies
November 2023 1e keer dat ik deze winkel bezocht en ben heel blij dat ik hier mijn jurk niet heb gekocht. De mevrouw die me hielp volgens mij de eigenaresse was erg bot mijn budget moest hoger, ik moest maar bij een 5 tal andere winkels nog gaan kijken tot ik wist wat ik wilde. Maar ik wist heel duidelijk wat ik wilde. 2 weken terug ben ik nogmaals hier geweest dit keer niet voor mezelf maar een goede vriendin. De eigenaresse kon niets anders dan mijn jurk afkraken en daarbij ook nog oordelen over wat mijn partner dan maar aan zou kunnen trekken een pak was niet nodig. Daarnaast werd heel mijn bruiloft afgekraakt. Vandaag had mijn partner een afspraak waarbij in de app gezegt was een stretch pak konden ze op maat maken. Mijn partner is wel geteld 10 minuten binnen geweest met een hoop rot opmerkingen vooraf zoals blauw ga ik jou niet geven want staat je niet en ineens kon een stretch pak niet. Dit was tevens een andere dame die ook niet vriendelijk was. NOOIT MEER DAT WIJ HIER KOMEN OF IEMAND AANBEVELEN DAAR TE GAAN KIJKEN!!!!
Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf.nVoor de afspraak is er communicatie geweest via WhatsApp, hierin zijn randzaken besproken wat mijn wensen zijn.nNadrukkelijk heb ik gevraagd of ze pakken met stretch stof hebben omdat het voor mij de ideale pasvorm creëert, dit was in eerste instantie niet mogelijk dus ik zei dat ik elders ging kijken waarop de medewerker reageerde dat het toch mogelijk was en dat ik een afspraak kon maken.nNa een uur gereden te hebben werd ik al slecht in ontvangst genomen.nEr hangt een rare sfeer met opmerkingen die niet aangenaam zijn, hierin zal ik dan niet verder op ingaan.nWe liepen na boven en er werd gevraagd welke kleur ik wilde, wat al besproken was in de app.nHierop zei de medewerker die kleur ga ik jou niet aandoen wat dat ziet er niet uit.nAl snel werd er duidelijk dat de beloftes die gemaakt zijn betrekking tot stretch pakken niet waargemaakt kon worden, de medewerker gaf aan dat ze helemaal geen stretch hebben en na 5 minuten ben ik gegaan.nnWeer een uur terug na huis met een naar gevoel.nnMijn advies is dan ook, zoek elders!nPs. Indien je op fb een slechte review schrijft wordt je geblokt en verwijderd!
Wat een super toffe winkel, voor mijn dochter Romy een gala jurk gekocht, ze voelen haar fijn aan wat de wens is denken mee, laten je zien wat er mogelijk is en hebben oog voor detail, daardoor heeft mijn dochter een prachtige jurk waar ze mega blij mee is, dus dank jullie wel ook voor de service
Als je, net als ik, op het geweldige idee komt om je vriendin ten huwelijk te vragen, dan moet je zeker hier naartoe komen!nSnelle service, prachtig personeel.nIk voel me er bijna thuis al heb ik thuis niet zo'n grote kleerkast.nMet kleren van hier kan het niet anders dan een topdag worden!
Ik maak er geen woorden aan vuil maar we zijn nog nooit in ons leven zó onvriendelijk behandeld. Op een kwartier waren we buiten en op die tijd zijn we allemaal afgesnauwd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid