facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Jolanda

Bruidsmode Jolanda

Info

Bruidsmode en gala kleding voor een betaalbare prijs.
Ook speciaal op maat te maken voor dames en heren.
Bruidskinder en communie kleding.



"Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarom wil je juist super-mooi zijn, je bijzonder en speciaal voelen, maar dit hoeft niet duur te zijn. Bij ons vind je al jurken vanaf € 400,00.Naast bruidsjurken verkopen we ook alle accessoires die je nodig hebt om je outfit compleet te maken, zoals lingerie, schoenen en sieraden."
Adres: dorpsstraat 3, 4124al Hagestein
Telefoonnummer: +31347352491
Stad: Hagestein
Route: dorpsstraat 3
Postcode: 4124al


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wegens omstandigheden hadden mijn partner en ik besloten om vervroegd te trouwen beter gezegd met spoed trouwen. Zodat we zeker wisten dat oma erbij kon zijn! Ik had nog maar 5weken de tijd om alles te regelen. En ik zelf had al bedacht dat een trouwjurk onmogelijk was, ik had een mooie jurk besteld en mn ouders wouden als verassing accessoires kopen bij Jolanda . Echter zagen wij een mooie jurk en trok hem aan iedereen in tranen. Mijn ouders vroegen toen hoe snel die jurk klaar zou zijn... Ik heb de jurk ruim optijd kunnen halen. Het was precies zoals ik het wilde! Klein winkeltje aan huis. Maar heeft echt van alles! Totaal niet opdringerig wat ik persoonlijk heel fijn vind. Echte aanrader!!!!
Gisteren voor bruidslingerie bij Jolanda geweest. Ben echt heel erg blij weg gegaan! Ze heeft zeker verstand van wat ze doet en ziet in een oog opslag wat je nodig hebt! En dat allemaal in een gezellige knusse omgeving.
ik had in Almere een mooie bruidsjurk gekocht. maar omdat ik snel trouw door omstandigheden moest ik de pas jurk mee nemen omdat hij niet te bestellen was in mijn maat. de jurk was 2 maten te groot en ik wou er graag mouwen aan. Jolanda heeft hem goed ingenomen en mooie mouwen aan mijn jurk gemaakt. ik kon de jurk na 4/5 weken weer ophalen. super blij kan niet wachten om te trouwen in deze jurk. dankje wel!
Mooie winkel aan huis waar je terecht kunt voor trouwjurken en accesoires. Ik heb het als gemoedelijk ervaren en de persoonlijke aandacht is ook erg prettig. Zeker een aanrader.
Ik kom al heel lang bij Jolanda samen met mijn moeder voor het vermaken van onze kleding. Wij zijn zeer kritisch maar het is altijd perfect.
Superfijn geholpen door Jolanda! Ze neemt echt de tijd voor je en alles wordt op je wensen afgestemd!
Mijn vriendin is hier erg goed geholpen! Goede service en communicatie.
Heel behulpzaam bij het vinden van het perfecte bruidsmeisjes jurkje voor mijn dochter!
Bruidsmode Jolanda, dank je wel voor de super service.
Vertaald door Google Ik heb mijn prachtige trouwjurk gevonden bij Jolanda. Ze was absoluut een geweldige adviseur en zorgde ervoor dat de jurk perfect bij mij paste. Bij een van de afspraken die ik met haar had, verloor ik mijn verlovingsring op weg naar haar winkel. Op dat moment niet wetend waar het verloren zou kunnen gaan, hebben zij en haar familie ons geholpen om het te vinden en zelfs in haar buurt gecontroleerd of iemand het vond. Dit is een extra mijl die een grote erkenning verdient... niet alleen dat ze geweldig advies heeft gegeven over het vinden van de perfecte jurk en accessoires, maar ze heeft ook de extra moeite genomen om te helpen wanneer we het nodig hadden. Heel erg bedankt Jolanda en familie, het wordt zeer gewaardeerd! Dames, je wilt zeker een kijkje nemen in haar winkel om de perfecte trouwjurk te vinden voor je perfecte trouwdag : Origineel I found my beautiful wedding dress by Jolanda. She has been absolutely a great advisor and made the dress fitting perfectly on me. In one of the appointment I had with her, I lost my engagement ring on the way to her shop. At the time not knowing where it could be lost, she and her family has assisted us in trying to find it and even checked within her neighbourhood in case someone found it. This is an extra mile that deserves a big recognition... not only that she has done great in giving advises on finding the perfect dress and accessories but she has also taken the extra effort to help when we needed it. Thanks very much Jolanda and family, it is highly appreciated! Ladies, you surely want to check out her shop to find the perfect wedding dress for your perfect wedding day :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid