facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Hedwig

Bruidsmode Hedwig

Info

www.bruidsmodehedwig.nl Met bijna 20 jaar ervaring weten wij wat je zoekt om te stralen op je mooiste dag......

Adres: Castricummerwerf 138, 1901 RS Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 53737951
Stad: Castricum aan Zee
Route: Castricummerwerf 138
Postcode: 1901 RS


Recensies
Afgelopen september 2015 ben ik bij Bruidsmode Hedwig geweest, bij het uitzoeken van mijn jurk geholpen door Miranda. Bij ontvangst in de winkel voelde mij direct op mijn gemak. Er werd goed geluisterd naar mijn ideeën/wensen. Met deze wensen/ideeën en het advies van Miranda heb ik mijn droomjurk gevonden!!! Mijn man zag mijn jurk voor het eerst op onze grote dag en hij vond het een geweldig mooie jurk!! Daarnaast heb heel veel leuke en mooie reacties mogen ontvangen van vrienden en familie. Ik wil Miranda dan ook heel erg bedanken voor de mooie en bijzondere momenten die ik heb gehad in de winkel!
Ik ben al bijna 2 jaar getrouwd en nog steeds denk ik aan de teleurstellende ervaring die ik met de eigenaresse Miranda/Hedwig bruidsmode van de winkel heb gehad. Ze zijn op eerste instantie heel lief en zorgzaam, maar nadat je de jurk koopt veranderd alles. Ik was niet tevreden met de aanpassingen die ze hadden gemaakt. Het was gewoon niet goed gedaan, zonder oog voor detail. Miranda wilde mijn mening niet weten. Zij wil dat je komt, koopt en gaat. Het gaat niet om de kwaliteit van de jurk en dat het de beste jurk voor jouw mooiste dag wordt maar ze wil zo snel mogelijk verkopen. Toen ik kwam testpassen was Miranda al niet erg flexibel. Mijn aangedragen ideeën wilde ze niet horen, de jurk was zogenaamd goed en ze zei dat ze “Schumacher” niet was. Blijkbaar had ze geen zin in extra werk. Na langdurig aandringen werden de door mij aangegeven aanpassingen wel doorgevoerd. Mijn laatste bezoek aan de winkel was chantage: "je betaalt zoveel extra of je krijgt de jurk niet mee". Dit was vooraf niet afgesproken. Hoewel de jurk aan het eind wel mooi was zat er weinig anders op dan deze onverwachte kosten van 200 euro te voldoen. Dus meiden... vermijd dit winkel! Miranda is niet professioneel, niet betrouwbaar en probeert op een oneerlijke manier geld te verdienen aan jouw mooiste dag.
Na een teleurstellende ervaring bij een andere bruidsmodezaak in Alkmaar via een vriendin bij Bruidsmode Hedwig terecht gekomen. Die middag gebeld en bij uitzondering konden wij direct komen. Bij binnenkomst direct een prettig gevoel. Miranda heeft geluisterd, pakt een jurk uit het rek en dat was hem, mijn droomjurk! Prettig meegedacht om het plaatje helemaal compleet te maken, en soms wat ruimte 'afgedwongen' voor mijn eigen inbreng. De jurk is prachtig op maat gemaakt en zat als gegoten. Ik vond het wel spannend dat bij/na het laatste pasmoment nog niet alles vermaakt was en ik dus echt pas op de dag zelf de jurk helemaal af zou zien. Maar, zonder twijfel, helemaal goed gekomen. Op 16 juni voelde ik mij mooier dan ooit en heb ik gestraald van oor tot oor, wat een jurk, wat een sleep, wat een sluier, wat een dag! Zakdoeken voor de bruidegom nodig gehad en ontzettend veel complimenten en lieve woorden mogen ontvangen betreft mijn jurk. Ik sta nog steeds 100% achter mijn keuze en had in geen andere jurk willen trouwen. Miranda, bedankt voor je geduld en je tijd en aandacht.
LET OP KOOP HIER JE JURK NIET !!! Mijn aanstaande heeft hier een jurk gekocht en de service wat deze mensen bieden is ronduit slecht te noemen. In eerste instantie is het allemaal heel behulpzaam en meedenkend. Totdat je ja zegt en de jurk koopt. Dan wordt je ineens niet meer netjes geholpen en moet je overal extra voor betalen. Deze mensen denken alleen aan de verkoop van de jurk het geld en luisteren totaal niet naar de wensen van de bruid. Kortom waardeloos bedrijf waar de klant niet op nummer 1 staat.
Hele persoonlijke service en er wordt super meegedacht om de jurk helemaal naar wens te krijgen. Ik ben naar huis gegaan met een prachtige jurk waar ik heel veel complimenten over heb gekregen op mijn trouwdag.
Echt een super fijne en mooie winkel. Ik voelde meteen op mijn gemak. Verder zeer gastvrij personeel met verstand van zaken. Voor ieder budget is wel wat moois te vinden. Dus zeer zeker aan te raden als je nog opzoek bent naar een jurk, accessoires of kleertjes voor de bruidskindjes.
Ik kan mij gelukkig totaal niet vinden in onderstaande recensie. Miranda levert hele goede service; zij neemt echt de tijd voor je en luistert heel goed naar je wensen! Voor ieder wat wils, want er is een hoop keuze. Kortom; een echte aanrader!!
Héél erg leuk om naartoe te gaan als je op zoek bent naar een mooie trouwjurk. Zo vriendelijk, ongedwongen en met ruime keuze aan jurken, dat ik niet eens meer ergens anders wilde kijken : gewéldig geslaagd daar!
Miranda wil graag zelf de regie in handen houden, open staan voor de mening van de klant is er niet bij. Ik ben blij dat ik Miranda mijn voorbereiding niet verder kan verpesten
Wat een bijzonder fijne winkel om je bruidsjapon te kopen. Zo'n prettige ,ongedwongen sfeer. Super fijne eigenaresse die je volledig in vertrouwen neemt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid