facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsmode Dani van Toll

Bruidsmode Dani van Toll

Info

Dani van Toll is sinds 2014 met ruim 200 m2 de grootste bruidsmodezaak van Noord-Holland. In ons assortiment vind je de collecties van o.a. Enzoani, St. Patrick, White One by Pronovias, Maggie Sottero, Mori Lee en Modeca.

Geschiedenis

Dani van Toll, de bruidsmodezaak van Hoorn, is officiële dealer van St. Patrick, White One by Pronovias, Modeca, Casablanca Bridal, Atelier Leonleon, Bridalstar, Beloved Bridal, Villais en Bella Paris. Daarnaast kun je hier ook terecht voor maatwerk.

Producten

Bruidsjurken, bruidsaccessoires, gelegenheidskleding, lingerie en schoenen.



"Van begin af aan zijn wij een begrip in Noord-Holland op het gebied van échte bruidsmode. Bij ons kun je terecht voor bridal fashion van bekende internationale topmerken en one-of-a-kind exemplaren uit eigen atelier. In onze winkel in Hoorn vind je een ruim assortiment met de meest bijzondere en uiteenlopende stijlen. Zo hebben wij voor iedere bruid wat wils en kan je bij ons gegarandeerd slagen.Wij streven naar perfecte kwaliteit en een zo transparant mogelijke werkwijze. Het team van Dani van Toll bestaat uit de beste bruidsstylisten, couture naaisters en handwerkspecialisten die je in Noord-Holland kunt vinden. Daarnaast zijn we trotste dealers van o.a. Enzoani, Pronovias, Maggie Sottero, Jarice en Demetrios."
Adres: Breed 4, 1621KB Hoorn
Telefoonnummer: 0229 84 14 84
ln.llotnavinad@ofni
Stad: Hoorn
Route: Breed 4
Postcode: 1621KB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Boudoir bruidsmode Hoorn Het Boudoir bruidsmode Hoorn 507 meter Lieve Annet, Door jou straalde ik in mijn fantastische jurk op 22 okt 22. Jij was ze...
Sara's Couture Sara's Couture 3 km Goed bedrijf.
Recensies
Mijn pasafspraak was echt een feestje. Super goed geholpen door Romy in Hoorn. Ik was per ongeluk vergeten mijn kortingsbon in te zetten en deze heeft Dani achteraf nog voor mij ingelegd. Mijn ervaring begon dus heel goed. Maar toen ik mijn jurk en sluier vandaag ging ophalen was ik zeer teleurgesteld. De sluier zit volledig in de kreukels. Hier konden ze niks meer aan doen zeiden ze. Toen ik dit niet accepteerde en om een korting vroeg, zijn ze toch maar gaan proberen de kreukels eruit te halen met een stoommachine, helaas zonder succes. Uiteindelijk met een gekreukelde sluier voor de volledige prijs naar huis gegaan.
Tijdens de pasafspraak heel fijn geholpen door Anita. Ze nam alle tijd en maakte er een super leuke middag van en had goede adviezen. Ook al keek ik naar de budget jurken, het maakte niets uit. Er werd niet gepusht en ze ging vriendelijk om met dat we nog ergens anders gingen kijken. Ik kijk terug op een bijzondere ervaring samen met m’n zus en moeder. De jurk is super mooi vermaakt naar mijn wensen en ik ben er erg blij mee! Ik kijk uit naar 23-2 wanneer ik m’n jurk mag dragen.
Vandaag in het filiaal van Almere geweest. Geholpen door Romy. Wat een leuke, lieve en kundige meid! Verliefd op een jurk geworden via de site. Die ook nog eens in de sample sale was dubbel geluk. Uiteraard heb ik mijn droom jurk mee naar huis genomen. Fijne sfeer hangt in de winkel. Het gevoel dat je welkom bent en de tijd die genomen voor je word maakt het echt af!! Super bedankt… nu op naar de volgende ronde… de jurk op maat maken.
Super goed en lief geholpen door Romy. Ook meegedacht over mogelijkheden om het binnen budget te houden. Wat wel jammer was; ik had van te voren jurken uitgekozen uit de catalogus die specifiek in Hoorn zouden zijn, maar deze waren alle 4 helaas niet op locatie enkon ze dus niet passen. Hierdoor toxh beetje het gevoel dat ik wat miste dus met lege handen naar huis. Verder met de zoektocht! Alsnog erg bedankt!
Vandaag een prachtige jurk uit mogen kiezen. Heel tevreden over de persoonlijke begeleiding, alle tijd is genomen. En een mooi aanbod ook voor de prijs catogerie
Leuke winkel en naar volle tevredenheid geholpen en zijn we geslaagd met de aankoop van mijn dochter's bruidsjurk! Maar dat was de eerst dochter bij de 2e dochter kegen we een naar gevoel want we werden min of meer gedwongen gelijk te beslissen anders kregen we geen 15% korting.Daar hou ik als betalende moeder helemaal niet van.Ik vraag me trouwens af of we de eerste keer 15 % korting hebben gekregen.Verder goed ontvangen en geholpen maar die korting viel bij de volwassenen niet goed,zeg maar slecht.
Super ervaring gehad, iedereen is heel behulpzaam, prijzen zijn duidelijk en ze helpen je om echt onder je budget te blijven. Ze nemen je mee door de winkel zodat je kan zien wat er allemaal is en je kan zelf de jurken kiezen die je wilt passen.
Vorig jaar heb ik hier mijn trouwjurk gekocht! Er was genoeg ruimte om alle pasvormen te passen en te ervaren waar ik mij het mooist in voelde. Ik had een bepaalde jurk voor ogen maar ben uiteindelijk met iets heel anders thuisgekomen. Omdat ik een bepaald beeld had, heb ik tot het laatste moment getwijfeld tussen 2 jurken en heb meerdere malen van jurk gewisseld. Ook dit was geen enkel probleem en werd er geduldig met mijn twijfel omgegaan.
Geen aanrader. Outlet stelt weinig voor en de dames zijn overwerkt. Jammer en zonde van de tijd.
Dank je wel Romy voor de super gezellige middag. Het was leuk, gezellig en vooral heel vriendelijk. Ik had mijn jurk al gevonden hier maar moest dat voor mij zelf nog bevestigd hebben. En ben nog ergens anders gaan passen. Wat een verschil van vriendelijkheid kan er zijn. Gauw terug gegaan om mijn jurk weer te passen en ja te zeggen tegen mijn jurk. Romy en Dani bedankt, tot snel bij het passen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid