facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidskleding Promesa

Info

Vind jouw perfecte bruidsjurk bij Bruidskleding Promesa
Topkwaliteit bruidsmode en service.
Bel: 06 2071 8858 voor het maken van een pasafspraak

Geschiedenis

Je bent op zoek naar die ene prachtige bruidsjapon waarin jij op jullie trouwdag oogverblindend, onweerstaanbaar en stijlvol voor de dag zult komen?

Bruidskleding Promesa heeft meerdere stijlen in verschillende prijsklasse in haar collectie. Bekende merken in maten 36 t/m 56. Zowel de budget bruid als de bruid met een ruimere beurs kunnen bij ons prima slagen!

Vanaf December 2015 is Bruidskleding Promesa gevestigd met haar sfeervolle bruidsmodezaak te Oud-Beijerland, Oost-Voorstraat 61 3262 JG

Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
Lunchpauze:13:00 - 13:30 uur
Dinsdag en Vrijdagavond werken wij uitsluitend op afspraak.

Een afspraak maken kan telefonisch op: 06 2071 8858 of via het contactformulier op onze website: www.bruidskledingpromesa.nl

Kamer van Koophandel nummer: 55061079
BTW nummer: NL099328288B01

Bruidskleding Promesa, dè unieke bruidservaring van de Hoeksche Waard!







"EEN BRUIDSJURK SHOPPEN IN BOETIEK SFEER"In de mooie bruidsboetiek vind je prachtige bruidsjurken al vanaf €1095 tot €2500. Boek de héle boetiek exclusief voor jezelf, jouw meegenomen entourage en beleef een uniek moment. In een ongedwongen sfeer ben je als aanstaande bruid het middelpunt van de belangstelling. Jij gaat waanzinnig mooie trouwjurken passen in de luxe pasruimte. Een ervaren styliste zal je persoonlijk adviseren in de zoektocht naar jouw ultieme droomjurk! Promesa is speciaal voor jou geopend dus vraag tijdig een afspraak aan of bel even op als je 'last minute' wilt komen shoppen. Misschien is er een plekje vrijgekomen. Yeahhh! Graag tot snel!Open wo. t/m za. 10:00 - 17:00 uur, di. en vrijdagavond uitsluitend op afspraak."
Adres: Oost-Voorstraat 61, 3262JG Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 06 2071 8858
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oost-Voorstraat 61
Postcode: 3262JG


Recensies
Prachtige jurk op maat! Zat heerlijk, kreukte niet/nauwelijks en heel mooie details. Vakkundig en eerlijk advies. De jurk past ook bij mijn stijl/figuur en dat is ook belangrijk dat je er wel jezelf in blijft en de hele dag mooi in voelt!
Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn droomjurk heb gevonden, bij Promesa in Oud-Beijerland. En eindelijk na 1,5 jaar uitstellen door corona mijn jurk pasgeleden opgehaald. Promesa is een prachtige winkel midden in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. We werden voor de pasafspraak vriendelijk welkom geheten door Christa en Linda, het was gelijk gezellig. Christa is een hele hartelijke, gastvrije dame met kennis van zaken. Mijn intentie was niet om in de eerste winkel waar ik ging kijken mijn trouwjurk te kopen, maar Christa wist precies waar ik naar op zoek was. Na een aantal jurken gepast te hebben was daar mijn jurk! Ontzettend goed geholpen door Christa en haar vaste coupeuse Linda, die de jurk perfect naar mijn lijf heeft vermaakt. Ontzettend blij en dankbaar, top!
Al bij de eerste ontmoeting had ik een goed gevoel bij deze winkel. Er wordt de tijd genomen om te kijken welke touwjurk goed bij een bruid past. De eigenaresse van Promesa helpt je bij het zoeken naar de perfecte jurk. En de jurken zijn prachtig en de stoffen van goede kwaliteit. Al ben ik hier nog niet geslaagd voor mijn jurk, toch kan ik deze winkel aanbevelen.
En dan is het zover! Tijd om de jurk van je leven uit te zoeken. Ik wist dat er een winkel in Oud-Beijerland zat met trouwjurken. Een afspraak maken ging heel fijn en snel via de mail, je kan natuurlijk ook bellen. De dag van de afspraak! Spannend! Maar wat werden we goed en fijn ontvangen. Christa is een hele lieve spontane vrouw. Ze neemt je jas aan en biedt wat te drinken aan. Ze neemt alle tijd die je nodig hebt. Ik voelde mij gelijk op m'n gemak. Aan de hand van wat je mooi vind zoekt Christa een jurk uit wat bij je wensen past. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze met je meedenkt. En ja hoor! De 3e jurk... Dat was 'm helemaal voor mij! En Christa ziet het gelijk een je! Wil je wat aanpassingen? Geen probleem. Ik heb dit als een geweldige ervaring ervaren. Een super leuke gezellige dag gehad. Ook niet te vergeten, de coupeuse. Geweldig wat zij kan doen met je jurk. Ik kan het iedere vrouw aanraden die gaat trouwen om langs Promesa te gaan! Een kleine winkel met alles wat je je kan wensen. Christa! Heel erg bedankt voor de geweldige service! Meiden, dames, vrouwen deze winkel is een aanrader!
Hele fijne ervaring gehad vorig jaar bij Christa in haar knusse bruidswinkel. Onwijs fijne sfeer, een professioneel oog en gezelligheid maken dat je hier echt kunt slagen. Ook bij het vermaken van de jurk wordt op alle details gelet door Christa en de lieve coupeuze, zodat je jurk uiteindelijk perfect voor jou is. Kortom: echt een aanrader!
Ik ben in deze zaak geweest en ik vond dat wij hadden niet zo klik met Christa. Best wel sterke meningen. Misschien voor mij moet toch andere manier gekozen worden. Plussen: Mooie jurken; individueel service; mooie zaak Zwak punten: weinig jurken gepast; en wat komt onder jurk is wel wat duur. Maar iedere mens is anders...
Een super mooie winkel, met een hoop keus en Christa is een hele lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt. Super fijn dat ik daar mijn droomjurk heb gevonden.
Super leuke bruidsmode winkel. Erg vriendelijk en meedenkend. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Onverwachts toch een waanzinnig mooie jurk gevonden. Zou deze winkel zeer zeker aanraden. De eigenaresse heeft echt hart voor haar werk!
Een foto shoot van mijn dochter mogen doen in de prachtige jurken van Promesa,uiteraard met deskundig advies van de eigenaresse .Warm ontvangen en leuke dag gehad met mooie resultaten .
Wat een fantastische bijdrage heb je aan onze droomdag geleverd! Christa, heel erg bedankt voor je advies, geduld en gastvrijheid. Jeanne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid