facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly

Info

Bruidsmode zaak

Geschiedenis

Trouwen, bruidsmode, bruidsjaponnen, bruidskinderen, bruidsjurken, trouwjaponnen, trouwjurken.

Adres: Kerkhoflaan 47, 1161 JA Zwanenburg
Telefoonnummer: 020 - 4975267
Stad: Zwanenburg
Route: Kerkhoflaan 47
Postcode: 1161 JA


Recensies
Als ik eens wist wat ik nu wist.. eerst door een agressieve verkoop een aanbetaling gedaan op een jurk zonder mij toe te lichten wat de spelregels zijn. Deze stonden overigs niet op de bon of contract wat je op dat moment tekent deze was online ergens verstopt te vinden. Link waar je verwezen werd deed het niet. Ondanks de misleiding Mocht ik niet van de verkoop afzien. eerst werd er verteld dat de jurk nog niet besteld was andere vertelde dat hij wel besteld was. Werd gedwongen wel alsnog een andere jurk uitzoeken in deze winkel. 2de bezoek in veel en veel te kleine jurken gehezen mijn zelfvertrouwen naar 0 gezakt. Kreeg nog net niet te horen dat ik te dik was. Jurken doorgegeven maar daar word geen gehoor aangegeven wat in mij. Smaak viel. Huilend thuis gekomen. 3de bezoek grotere jurken niet helemaal wat ik wilde maar moest wat uitzoeken.. genoegen moeten nemen met een jurk. Tijd begon namelijk te dringen.. Laatste moment van ophalen was de dame wel vriendelijk Maar als ik er op terug kijk was dit geen leuke ervaring bij lange na niet als ik naar de andere winkels kijk. Of wat je leest van andere mensen. Misschien mensen van een ander kaliber?? Geen idee Maar nooit meer dan ook nooit meer daar!! Kwam bij wed2b en kreeg daar een hele andere ervaring hoe het ook had gekund . Daar heb ik de rest van mijn spullen wat ik nodig had gehaald Wilde niks meer bij Elly/Diana kopen z’n spijt van deze aankoop Erg jammer Bleef vriendelijk omdat ik bang was dat ik straks helemaal niks meer had om aan te trekken. Of misschien de jurk verpeste. Ik keek voor schoenen maar kreeg geen gehoor van ze was niet in mijn maat stond voor de show Toen dacht ik laat ook maar. Erg jammer had een hele andere ervaring willen hebben.
In het begin had ik geen vertrouwen meer omdat ik was opgelicht door de heer franken uit haarlem die mij een jurk liet betalen die ik nooit gekregen had. Maar toen ik bij jullie binnen kwam hebben jullie er alles aan gedaan om het vertrouwen terug te krijgen!!! Mede dankzij jullie ben ik in een nog veel mooiere jurk getrouwd en kon ik vertrouwen op onze grote dag!!! Wat ben ik goed geholpen door jullie en gerustgesteld onwijs bedankt voor een mooie jurk jullie service en door ervoor te zorgen dat ik weer vertrouwen kon hebben en uit kon kijken naar deze dag
Heel goed geholpen bij het uitkiezen van me jurk!! Ze kwamen met een hele speciale Jurk voor mij uitgekozen en de pas sessies waren enorm fijn! Super lieve dames!!
Fijne bruidszaak. Lieve meiden die je helpen bij de keuze, weten ook goed wat echt bij je past. Ook als je een kleiner budget hebt kan je hier slagen. Onze dag kon in elk geval niet stuk.
Onvriendelijk ontvangen! We waren opzoek naar schoenen, wat ze op hun site veel hebben. Eenmaal bij de winkel werd gezegd dit alleen aan te bieden aan klanten die een jurk daar hadden gekocht en we mocht dus ook niet rondkijken naar showmodellen. Geen andere opties mogelijk. Teleurgesteld weer snel weggegaan.
Kleine bruidszaak maar heel veel bruidsjurken. Fijn en gezellig personeel. Ze nemen de tijd om je te adviseren. Mijn dochter heeft een hele mooie bruidsjurk gekocht.
Mijn vrouw en ik hebben beide onze jurken bij bruidshuis elly gekocht. We zijn beide erg netjes, lief en zorgvuldig geholpen. De jurken zijn zonder dat wij het van elkaar wisten perfect op elkaar afgestemd. Wij hebben genoten van onze bruiloft.
De plek om je trouwjurk te shoppen. En wat een vakwerk leveren de dames!
Ik heb mijn bruidsjurk, sluier, schoenen en jasje bij jullie gekocht. Wat een prachtige kwaliteit hebben jullie geleverd, ik voelde me heel speciaal! Alles zat als gegoten! Wat een verrassing dat jullie op het jasje dat ik besteld had dezelfde applicaties hadden gemaakt als die op mijn jurk zaten! Het was 1 geheel en ik voelde me zeker. Deze bruidszaak is zeker een aanrader!
Wat een prachtige zaak! Geweldige collectie! Er hangt hier zoveel moois! Ben hier top geholpen. Wat een fijne mensen die hier werken zeg! Heerlijk warm ontvangst en de verkoopster voelde precies aan wat ik mooi vond en wat ik graag wilde passen. Na een heleboel jurken aan gehad te hebben gepast, had ik 'm dan eindelijk gevonden! Woohoo! Mijn bruidsjurk!! Dit had ik nooit gedacht! Tijdens mijn 'Say yes to the Dress' momentje, even geproost met een glaasje bubbels welke ik hier kreeg aangeboden hoe fantastisch! Nadat mijn jurk besteld was, moest ik wachten. Nou ik zal je zeggen, dit wachten was het zeker waard! Wat een fantastische afpas momenten heb ik hier beleefd met alle werknemers, stuk voor stuk. Ze waren altijd aardig, vriendelijk en erg behulpzaam. Dames, ik heb een wereldse dag gehad namens jullie. Nogmaals bedankt en ik zal jullie bij alle toekomstige bruidjes aanbevelen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid