facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidshuis Dokter - de Graaf

Bruidshuis Dokter - de Graaf

Info

Bruidshuis Dokter - de Graaf is een bruidsmodezaak in Kampen. Wij hebben al meer dan 43 jaar ervaring met het adviseren bij het uitzoeken van je trouwjurk voor die ene zo bijzondere dag.



Geschiedenis

Bruidshuis Dokter- de Graaf is een bruidsmodezaak die subtiel je eigen ideéén wil combineren met de nieuwste bruids-collecties om zo tot een perfecte combinatie te komen voor die ene uniek geweldig mooie trouwdag. Bruiden uit de wijde omgeving van Zwolle, Elburg, Emmeloord, Lelystad en Apeldoorn hebben hun weg met plezier naar ons gevonden. Zij hebben gestraald op die ene voor hen zo mooie trouwdag en wij hebben daar aan mee kunnen werken met persoonlijke aandacht, professionaliteit en de rustige sfeer in onze bruidsmodezaak die je nodig hebt om met overtuiging te kunnen zeggen en voelen:
Dit is mijn bruidsjurk, hier wil ik in trouwen.
Bruidshuis Dokter - de Graaf is een bruidsmodezaak in Kampen. Wij hebben al meer dan 43 jaar ervaring met het adviseren bij het uitzoeken van je trouwjurk voor die ene zo bijzonder dag.



"Bruidsmodezaak in Kampen."
Adres: Oudestraat 62, 8261CS Kampen
Telefoonnummer: 038-3332227
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 62
Postcode: 8261CS



op zoek naar gerelateerd: Hony Bruidsmode, Bruidsmode Zwolle, Bruidszaken, Blijefotos, Exclusieve trouwjurken, Haute couture trouwjurk, Bruidstuin Elburg, Trouwjurk huren Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moods & Roots Events Moods & Roots Events 298 meter Moods&Roots is dé locatie in Kampen voor bruiloften, feesten en partijen. Een prachti...
Wedding Event Wedding Event 362 meter De nieuwe trouwbeurs van Kampen! Sint Annakepel Kampen.
De Veerman van Kampen De Veerman van Kampen 580 meter Leuke dagtocht gehad met dit lieve echtpaar. De tocht IJsseldelta gedaan met lunch en...
Feestlocatie Buiten Feestlocatie Buiten 4 km Leuke locatie om er een gezellig feest te geven ..
Recensies
Heel fijn geholpen door de vriendelijke dames van deze bruidswinkel. Er werd direct gezien welke jurk bij mij zou passen. Er is een ruime keus in jurken. Daarnaast wordt echt de tijd voor je genomen. En mede door de jurk was onze bruiloft onvergetelijk.
Een echte aanrader! Super vriendelijk, geduldig én deskundig geholpen. Veel keus in jurken en heel veel mogelijkheden met vermaken, waardoor ik echt mijn droomjurk heb gevonden! En het was ook nog eens super gezellig! Echt een aanbeveling dus! Bedankt Inge!
Ontzettend goed geholpen, er werd echt goed geluisterd naar wat de bruid non verbaal aangeeft. Mooi om te zien hoeveel passie ze heeft voor haar vak en fijn dat ze veel ervaring heeft. Ook fijn dat ze in de winkel de jurk al wat kan spelden beter dan in de andere zaak waar ik ben geweest, waardoor je al een beter beeld krijgt van hoe de jurk eruit ziet als hij vermaakt is. Ik ben uiteindelijk toch elders geslaagd, omdat er een jurk was die nog net iets dichterbij mijn wensen kwam. Los daarvan, top service en had graag mijn jurk die ik elders gekocht heb bij Bruidshuis Dokter- de Graaf gekocht.
Goede en fijne winkel! Trouwjurk wordt helemaal aangemeten, totdat die echt goed en lekker zit. Ze luisteren naar wat je wensen zijn, en passen daar de jurk op aan. Bedankt José en Inge!
Super mooie winkel, met prachtige jurken en een geweldige service. Er wordt echt de tijd voor je genomen. En ook super hoe ze voor mijn dochter een jurk op maat gemaakt hebben die perfect bij mijn eigen jurk paste. Een echte aanrader!
Zeer goed gehoplen. De eerste jurk die er werd uitgekozen was gelijk DE jurk! Ik mocht natuurlijk nog meer proberen om andere modellen aan te zien. Was erg leuk! En mijn entourage en ik voelde ons erg welkom en serieus genomen
Zij is er klaar voor en zal straks stralen in haar prachtige jurk van het beurshuis.
Luisteren niet naar de mening van de bruid, doen alleen wat ze zelf 'mooi' vinden. Trouwjurk was pas enkele dagen voor de bruiloft af en de verkoopster werd bot naar de tweede ontmoeting, nadat de eerste aanbetaling was gedaan.
Geweldige zaak, goede service, prachtige collectie bruidsjurken en bijpassende accessoires en wat een klantvriendelijkheid. Ik kan deze prachtige bruidsmode winkel alleen maar aanraden!!!
Vanaf het begin tot het einde, Inge heeft super goed geholpen. Ze denkt heel goed mee en ik heb veel gezellige middagen bij haar gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid