facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana

Info

Bruidsmode zaak

Geschiedenis

Bruidsjurk, trouwjurk, bruidsjurken, trouwjurken, bruid, bruiden, bruidsjapon, bruidsjaponnen, bruidsmode, bruidswinkel, bruidszaak, accessoires, schoenen, trouwen, bruidskinderen, trouwjapon, trouwjaponnen.

Onze taak

Verkoop van bruidsmode.

Producten

Bruidsmode, accessoires, lingerie, feestkleding, schoenen, bruidskinderen.



"Extra openingstijden - Op de volgende dagdelen werken wij extra en op afspraak, dit is buiten onze reguliere openingstijden:- Maandagmiddag- Woensdagavond- Donderdagavond"

"Extra openingstijden - Op de volgende dagdelen werken wij extra en op afspraak, dit is buiten onze reguliere openingstijden:- Maandagmiddag- Woensdagavond- Donderdagavond"
Adres: Veerstraat 5, 5831 JL Boxmeer
Telefoonnummer: 0485 - 578752
ln.anaidsiuhsdiurb@ofni
Stad: Boxmeer
Route: Veerstraat 5
Postcode: 5831 JL



op zoek naar gerelateerd: bruidshuis diana outlet, diana boxmeer outlet, bruidshuis diana openingstijden, bruidshuis elly, bruidshuis diana merken, koonings bruidsmode, bruidshuis diana, veerstraat 5, 5831 jl boxmeer, nederland, diana bruidsmode eindhoven
Recensies
Vorig jaar oktober mijn prachtige trouwjurk uitgezocht. In april de passessie gehad voor het op maat maken en begin mei de jurk opgehaald. De hele dag genoten van de prachtige jurk!
Wauw wat heb ik een prachtige jurk hier gekocht. Super tevreden met de service en het meedenken met zowel het passen als met de afspraken hierna. We hebben een prachtige dag gehad en ik voelde me mooi in deze jurk. Dank voor alle service!
Gister geslaagd voor mijn trouwjurk! Er was speciaal een plekje voor mij vrij gemaakt ondanks dat het eigenlijk niet goed uit kwam maar ivm bepaalde omstandigheden mochten we toch langs komen. Ik ben heel fijn geholpen door Jessica, en ondanks dat ik een twijfelaar ben had ze toch goed door wat bij mij paste en met een aanpassing kwamen we tot de juiste jurk! Nu al heel erg blij mee. Bedankt!
Vandaag mijn droomjurk gevonden die ik over precies één jaar trots mag gaan showen. Super goed geholpen door Jessica! Ik had een aantal wensen en tot mijn verbazing is het haar gelukt om aan AL deze wensen te voldoen. Ze pakte een eerste jurk en deze voelde voor mij eigenlijk al als ‘perfect’. Toch had Jessica één detail onthouden wat tussen de foto’s zat en ze gaf aan dat dit ook gewoon nog gemaakt kon worden. Met een aantal speldjes creëerde ze voor mij de perfecte droomjurk waar ik vol trots ‘JA’ tegen heb gezegd! Uiteraard nog wel andere prachtige jurken gepast, maar het was duidelijk welke jurk het ging worden. Nog lekker geproost met een glaasje prosecco en nu aftellen naar de grote dag :
12 augustus 2022 gaat voor ons de boeken in. Wat hebben wij genoten, het was werkelijk een sprookje, nee zelfs mooier dan dat!! Mede dankzij de perfecte jurk die ik gevonden had bij bruidshuis Diana. Vanaf het eerste bezoek ben ik onwijs vriendelijk en goed geholpen door Diana zelf. Alle wensen werden vooraf besproken en ze nam echt de tijd voor mij. Ik had al een aantal jurken gezien op de website die ik graag wilde passen en die heeft ze er direct bij gepakt maar zo ook nog een paar totaal andere jurken. De eerste jurk die ik aan deed en dus ook in mijn lijstje met favorieten stond was meteen “WAUUUW” nog mooier dan op de foto. Ik kreeg tranen in mijn ogen en dat zei genoeg. Uiteindelijk 6 jurken aangehad waarvan er twee overbleven. Beide totaal verschillend maar met behulp van goed advies en ze beide te vergelijken wist ik het zeker. De éérste jurk gaat het worden deze was echt bijzonder en klopte gewoon met het plaatje wat ik in mijn hoofd had. Bij de 2e afspraak werd er goed meegekeken naar de accessoires en de schoenen. En werd de jurk afgespeld aangezien ik vrij klein ben moest er toch een behoorlijk stuk vanaf. Het afspelden gebeurt vakkundig en de jurk werd netjes op maat gemaakt, volledig naar wens. Bij het laatste pasmoment was de lengte perfect en hebben we de split in de jurk opengeknipt en dat maakte mijn jurk echt af!! Ik heb zoveel mooie complimenten gehad en heb die dag alleen maar gestraald :D Nogmaals aan alle dames onwijs bedankt voor jullie goede zorgen.
Ik ben hier erg fijn geholpen door Anne. Uiteraard ook geslaagd voor een prachtige jurk. Eentje die iets afwijkt van wat ik in mijn hoofd had, maar nog 10x beter is. Ook heel fijn dat je altijd wat kleine aanpassingen in de jurk kan doen om zo tot de perfecte jurk te komen. Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Wij kwamen niet uit de buurt van Boxmeer maar ik zou het iedere vrouw aanbevelen de zoektocht naar de perfecte jurk bij Diana te starten en dan weet ik zeker dat je in één keer slaagt. Bedankt Anne en Jessica!
Op een zonnige dag ontzettend warm verwelkomt met een drankje waarna Diana mij uitgebreid heeft aangehoord over mijn wensen en droombeeld over mijn trouwjurk. Hierna heeft zij een aantal jurken gehaald waarbij ook een jurk die ik op de website had gezien. Deze als eerst aangetrokken waarna nog een een aantal anderen waardoor er door de gerichte keuze van Diana allemaal prachtige jurken op het laatst enige verwarring bij mijzelf ontstond. Ook hierbij adviseerde Diana deksundig en met alle geduld zodat ik bij mijn eigen gevoel bleef, en niet de lieve meningen van anderen mijn keuze liet beïnvloeden. Uiteindelijk de eerste jurk weer aangetrokken waarbij het gevoel alleszeggend was en Diana met champagne kwam. Deze ervaring was net als mijn jurk perfect....ik kan niet wachten om weer naar Diana's te rijden voor mijn jurk
Ik kan alleen maar een 10 geven! Op mijn verjaardag werd extra ruimte gemaakt in de agenda zodat ik toch nog mocht komen. We werden warm ontvangen in een knusse en zeer net ingerichte bruidswinkel. Er werd aandachtig geluisterd naar mijn wensen en uitgebreid tijd genomen om te passen. Ik dacht dat ik de jurk niet zou vinden maar Jessica bewees het tegendeel. Wat een mooie ervaring! Mijn moeder en ik zullen dit nooit vergeten...heel erg bedankt!
Het personeel is weinig betrokken als de jurk eenmaal besteld is; vergaten aanpassingen te doen en hadden geen idee meer wat er aan de jurk moest gebeuren. Daarnaast hebben ze bij het inkorten van de jurk de onderjurk niet voldoende ingekort, waardoor deze regelmatig zichtbaar was op de bruiloft. Toch nog 3 sterren, omdat we zo'n prachtige bruiloft hebben gehad en de jurk uiteindelijk prachtig was. Ik zou een ander echter niet aanraden om hierheen te gaan; je voelt je bijna teveel.
Update: na een prettig telefonisch contact is een en ander besproken en goed afgerond. Afgelopen woensdag met mijn gezelschap op pad om een trouwjurk te kopen. Voor de grotere maten was er op het moment dat wij er waren weinig keus in maten vanaf ongeveer 46. Misschien dat op andere momenten anders is. Het meisje/dame die hielp was vriendelijk en deed haar uiterste best, maar wat er niet is kan je niet verkopen. Ook de gewonnen kortingsbon was niet in te wisselen, want de jurken die daarvoor in aanmerking kwamen waren er op dat moment niet. Uiteindelijk geslaagd bij Ann & John bruidsmode outlet in Eindhoven, 45 minuten verderop. Ruime keus in grote maten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid