facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidshuis Anne & Maartje

Bruidshuis Anne & Maartje

Info

Het Bruidshuis waar je japon uitzoeken een beleving wordt



"Bij Bruidshuis Anne & Maartje maken wij een beleving van het uitzoeken van je trouwjurk! Ook hebben wij een grote collectie trouwschoenen / sieraden / sluiers / lingerie en accessoires"
Adres: Heerenweg 28, 1851 KS Heiloo
Stad: Heiloo
Route: Heerenweg 28
Postcode: 1851 KS


Recensies
Zo fijn dat deze meiden al snel doorhebben waar je naar op zoek bent, terwijl je dat zelf eigenlijk niet weet. Verschillende jurken laten passen en je echt van sluier tot schoen het mooiste bruidje laten voelen.. De combinatie met high tea is echt geweldig!
Anne&Maartje is een bruidshuis in het hartje van Heiloo. De ruime collectie is een feest voor het oog. Hun gastvrijheid en hun informele en deskundige begeleiding maakt dat je er je droomjurk vindt. Ik zou nog wel een keer willen trouwen!
Een bruidshuis met een prachtige collectie. Anne & Maartje laten je heel erg welkom voelen. Als je de winkel in loopt voel je meteen de fijne sfeer die er hangt. Hier kan je in alle rust en privacy je droomjurk uitzoeken.
Wauw wat ben ik in de watten gelegd! Ik heb een prachtige jurk voor mijn grote dag en we hadden er ook een high tea bij geboekt. Deze dames lezen tussen de regels door en weten echt wat je zoekt en bij je past. Onwijs bedankt ladies!
Anne en Maartje zijn 2 super meiden. Ze hebben echt passie voor hun werk. Helpen je goed en je komt als een prinses zo mooi terug voor je grote dag! Ga zo door meiden! Xxx Melissa
Prachtige zaak! De mooiste bruidsjurken en daarbij passende accessoires! Erg gastvrij en vriendelijk!
Wat een sfeervolle uitstraling, warm ontvangst. De keuze overtrof al mijn verwachtingen. Ook de accessoires perfect afgestemd. Bedankt Maartje.
Onwijs lieve dames met passie voor en verstand van het vak. En de jurken zijn prachtig!
Wat hebben jullie mijn nichtje mooi aangekleed. Thxx nogmaals voor de mooie dag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid