facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidshoek

Bruidshoek

Info

Wij hebben maar 1 doel: Zorgen dat jij trouwt in de jurk van je dromen. Het uitzoeken en afpassen is een feest. Onze slogan willen we waarmaken. "Het begin van het Feest!"

Adres: Vrijheidslaan 45, 2321 JR Leiden
Telefoonnummer: 0715219519
Stad: Leiden
Route: Vrijheidslaan 45
Postcode: 2321 JR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruidswinkel Zuid Holland, Bruidswinkel Nederland, Grootste bruidswinkel Nederland, Beste bruidswinkel Nederland, Bruidsjurken winkel Arnhem, Top 10 bruidswinkels Nederland, Bruidswinkel Amsterdam, Bruidswinkel Noord-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Honneloeloe Leiden Honneloeloe Leiden 2 km Wat een geweldige winkel! Super groot assortiment, vriendelijk personeel en de keuze ...
Recensies
Had hoge verwachtingen na het lezen van de reviews. Zelfs mijn zusje over laten vliegen, omdat ik ervan overtuigd was hier DE jurk te vinden. Vooraf telefonisch contact gehad met een vriendelijke medewerkster, had er een goed gevoel over. De enthousiaste ontvangst met bubbels was het hoogtepunt. Echter, vanaf het moment aan tafel door verkoopster Ellen wat afstandelijke kennismaking en koele reactie en geen begrip voor mijn kinderwens en bijbehorend onzekere ziekenhuis traject en mogelijke gewichtstoename daalde mijn enthousiame al wat en ging ik over tot het passen van de jurk. Had mijn wensen duidelijk doorgegeven en ook mijn Pinterest bord laten zien, ook het budget vooraf besproken. De jurken die ze me liet passen kwamen niet overeen met mijn wensen. Kwam steeds met eenzelfde type jurk. Uiteindelijk een rondje door de winkel gelopen. Veel was maat 38 en niet meer te bestellen. Jammer. De sfeer daalde en compleet ongelukkig, nog met een jurk aan liet Ellen me uiteindelijk bijna een halfuur lang foto's zien van de nieuwe collectie. Onprofessioneel, met inkoopsprijzen in beeld later schermde ze dit af. Zo raar. Zeer tegenvallende middag dus. Helaas ben ik niet geslaagd voor de jurk. Dat kan, maar ik had graag wat leuker geholpen willen worden. De verkoopster voelde niet goed aan wat ik wilde en luisterde niet naar mijn wensen. Aan de tafel achter ons werd een andere bruid heel enthousiast geholpen door een andere, jongere verkoopster. Ik kan wel janken.
De bruidshoek was de 1e winkel waar ik binnen kwam. En het was direct raak. Ik was 15 weken zwanger en zou het jaar erop trouwen 20 mei 2023. Danielle heeft me fantastisch geholpen, super lieve meedenkende vrouw. We hebben ook enorm gelachen. Ze geeft goed advies en niets is te veel voor de dames van de bruidshoek. Bij het ophalen moest er het een en ander toch nog vermaakt worden, ze deden dit zonder enkel probleem en goed is niet goed genoeg. Super fijn geholpen. Zou iedereen jullie adviseren. Enorm bedankt.
Zowel het pakbruidegom als de jurk bruid hebben we gekocht bij de Bruidshoek. Een zeer professioneel team helpt je bij het uitzoeken van je droom outfit. Ze luisteren goed naar je wensen, maar zijn ook eerlijk en komen met goede suggesties. Uiteindelijk hebben zij mij gekoppeld aan een jurk die voorafgaand aan de eerste afspraak totaal niet paste bij het plaatje in mijn hoofd, maar het was liefde op het eerste gezicht. Ook bij de afspraken die volgenden word je goed geholpen. De jurk en het pak zijn prachtig op maat gemaakt. We bevelen De Bruidshoek dan ook ten zeerste aan!
Super vriendelijk geholpen. De ruimte is mooi en luchtig ondanks dat er wel 100+ prachtige jurken hangen.
Ik ben hier onwijs goed geholpen en dolblij met mijn jurk. Miranda is een heel fijn persoon om door geholpen te worden.
Ik ben zo blij dag ik helemaal naar jullie gegaan ben, echt alles tor in de perfectie geregeld door jullie. Het moment dat ik binnen liep, dat voelde voor mij al als thuiskomen. Heerlijke kop koffie, en gezellig gekletst. Voelde me ontzettend op mijn gemak. Zelfs een jurk uit de verpakking gehaald, die nog niet in de winkel hing. En ja, dat was een schot in de roos! De tweede pas, ook echt weer super. En het feit dat jullie helemaal los gingen toen ik mijn schoenen liet zien, ja, daar werd ik echt gelukkig van! En toen de laatste pas. De duidelijke uitleg en rust die er genomen werd voor mij. Jullie zagen MIJ. Jullie begrepen wat ik vroeg, en hebben zelfs dat stapje extra gezet. Ik ben zo dankbaar. Ik zag er top uit, en daar hebben jullie me super bij geholpen! Dankjewel!!!
Ik ben zo fijn geholpen! Dit was de derde bruidswinkel waar ik ben geweest, en ik voelde me hier zo op me gemak. Wendy had alle geduld en heeft echt een oog voor wat goed staat maar vooral waar je in straalt. Dank je wel Wendy voor de geweldige service.
Bruidshoek zegt in mijn geval al genoeg. Ik had helaas iemand die niet kon levelen met mij en mijn vrienden. Na 2,5 uur stonden de tranen nader dan het lachen. Gelukkig op zondag op de Breestraat een zeer professionele zaak gevonden die mijn maat in één opslag zag. Binnen 20 min geslaagd.
Vriendelijk personeel, goede service, hele mooie winkel en jurken. Nemen ruim de tijd voor je wat erg fijn is.
Onze dochter is echt supper geholpen. Een en al professionaliteit,, een dikke 10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid