facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidscouture Isheline

Bruidscouture Isheline

Info

Het adres voor een unieke bruidsjurk. Speciaal voor jou en op maat gemaakt!



"Bruidsjurken, trouwjurken bruidsaccessoires en gelegenheidskleding op maat. Ontwerp en vervaardiging geheel naar wens. Kleermaker Nieuwegein, Utrecht en omstreken"
Adres: Sierduif 11, 3435 BH Nieuwegein
Telefoonnummer: 31612523674
Stad: Nieuwegein
Route: Sierduif 11
Postcode: 3435 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sierduif 11 Nieuwegein, Bruidswinkel Nieuwegein, Anastasi Bruidsmode atelier Nieuwegein, Trouwjurk vermaken Utrecht, Bruidsatelier, Trouwjurk laten maken, Christelijke bruidswinkel, Trouwjurk Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isheline Fashion & Design Isheline Fashion & Design 0 meter Heeft mijn trouwjurk perfect passend gemaakt. Belangrijke details bijgewerkt en bijge...
Lazamani Lazamani 552 meter Who says summer; says LAZAMANI. The brand for slippers & sandals. Cheeky, surprising ...
H32snkrs H32snkrs 552 meter With H32 sneakers start your journey, the rest is up to you. Explore your world, enoy...
Shoes and News Shoes and News 552 meter SHOES and NEWS | shoes | news | accessoires | fashion | styling | import | export |
Royal Noble Royal Noble 552 meter A Dutch shoe brand. We produce inspiring shoes with a creative and dynamic vision for...
Twice2Wear Twice2Wear 632 meter Restyled Vintage Fashion
More4him More4him 761 meter Vertaald door Google Topwinkel Origineel Topwinkel
IAMTORO IAMTORO 2 km IAMTORO is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparal...
L.Brador Benelux L.Brador Benelux 2 km L.Brador is based on a true will to make a difference in the workwear industry. Premi...
modeveiling.nl modeveiling.nl 2 km De officiële Facebookpagina van www.modeveiling.nl
Life-Line Life-Line 2 km Als je echt hoofdpijn wil bij het bestellen van een simpele trui, dan moet je via hun...
Soque Soque 3 km Vrolijke sokken, eigenwijze sokken, maffe sokken, coole sokken. Voor creatievelingen ...
Recensies
Ik wilde graag trouwen in de jurk van mijn moeder, maar wilde deze wel graag “updaten” naar 2022 en naar mijn eigen stijl. Ik had alleen echt totaal geen idee hoe dat er dan uit moest gaan zien. Via internet kwam ik bij de site, Instagram en reviews van Isheline terecht en die spraken me aan. Samen hebben we over een periode van een paar maanden een ontzettend leuk, gezellig en creatief proces doorlopen. Het inzicht, de creativiteit en de vaardigheden van Isheline zorgden ervoor dat ik in een prachtige, unieke jurk ben getrouwd. Alle gasten vonden het een ontzettend mooie trouwjurk, zeker ook omdat het oorspronkelijk de jurk van mijn moeder was. Isheline, super bedankt voor alles en voor de fijne samenwerking! Je stond overal voor open, dacht met me mee en wees me er ook gewoon op als ik een wat minder goed idee had. Het is heel wat om iemand te vertrouwen met de “verbouwing” van de jurk van je moeder, maar ik ben echt ontzettend blij dat ik met jou in zee ben gegaan. Ik vond het heel erg spannend af en toe, maar aan het eind had ik echt een “Say yes to the dress” moment en ik voelde me fantastisch op mijn trouwdag!
Ik had mijn trouwjurk bij een heel bekende zaak WED2B gekocht. Er moest het een en ander worden vermaakt. Godzijdank vond ik mijn reddende engel Isheline. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik. Zij begreep precies wat ik wilde. Zij heeft een aantal voorstellen gedaan mbt tot mijn holle rug en uiteindelijk heeft ze er baleinen in gezet. Hierdoor krijg de jurk een hele mooi pasvorm. Isheline, wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden. Isheline stond overal voor open, dacht met me mee en wees me er ook gewoon op als ik een wat minder goed idee had. Isheline is zeker aan te raden!
Wat een fantastische dame! Ik heb hier mijn trouwjurk laten maken. Samen het ontwerp gemaakt, stoffen uitgezocht etc. Isheline dacht heel goed mee. En zo maak je echt jouw unieke droomjurk. Een grote aanrader.
Deze topper! Ik had wel aardig in mijn hoofd wat voor bruidsjurk ik wilde, we konden op ons gemak kijken naar alle stofjes en mogelijkheden. Isheline is eerlijk, denkt goed mee, enthousiast; kortom een heerlijk persoon om je droomjurk bij te laten ontwerpen. Bedankt voor alles!
Isheline is super professioneel, heel kundig en ontzettend aardig. De jurk die ik had was net te klein en de mouwen gaven te weinig bewegingsruimte. Ze kwam met een hele goede oplossing, heeft hem vermaakt en nu past de jurk helemaal perfect. Ik raad Isheline aan iedereen aan!
Ontzettend genoten van de keuze om bij Isheline mijn trouwjurk te laten maken! Van begin tot eind was het een feestje om met haar kennis te maken als persoon en haar kwaliteiten! Een prachtige jurk als eindresultaat waar ik me de hele dag geweldig mooi én mezelf in heb gevoeld! Isheline, dank je wel!! Even concreet wat er dan zo prettig is aan Isheline: spontaan en zeer sociale persoonlijkheid, kundig, creatief, komt afspraken goed na, betrouwbaar.
Ik heb mijn bruidsjurk bij isheline passend laten maken. Isheline was fantastisch! Wat een geduld heeft zij. Ze heeft alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat ik echt tevreden was en geen moment heb ik ongeduld of irritatie gevoeld van haar, terwijl het zoveel extra tijd kostte. Ook is ze super duidelijk en eerlijk over de prijs en vielen de kosten mij enorm mee. Isheline bedankt!!
Isheline denkt met je mee en heeft een prachtige jurk gemaakt. Mooi proces om samen te doorlopen, van moment van foto laten zien tot het moment dat je de jurk aan hebt.
Ik beveel Isheline enorm aan. Door corona was mijn bruiloft uitgesteld en door de nodige corona kilo's was het nodig dat mijn jurk vermaakt moest worden. Ik had een enorme prinsessenjurk dus het was een enorme klus. Vanaf de eerste afspraak bij Isheline voelde ik mij enorm op mijn gemak en was ik onder de indruk van haar professionaliteit. Uiteindelijk is de jurk super mooi vermaakt en had ik een stralende dag! Dank Isheline!!
Isheline was heel vriendelijk en heeft mijn trouwjurk in 1 dag helemaal passend gemaakt! Ze is zeer geduldig, deskundig en heeft goed meegedacht hoe de jurk mooi valt. Ik ben super blij met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid