facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsboutique MariAnna

Bruidsboutique MariAnna

Info

Dè bruidsboutique van het Noorden

Geschiedenis

Maandag en 's avonds op afspraak



"We heten je van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel in het hart van Sneek, Friesland.Ontdek de mooiste trouwjurken en bruidsmode om te stralen op je allermooiste dag."
Adres: Kleinzand 145, 8601 BG Sneek
Telefoonnummer: 0515-433738
Stad: Sneek
Route: Kleinzand 145
Postcode: 8601 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B-AS. Bruidsmode Atelier-Sneek B-AS. Bruidsmode Atelier-Sneek 3 km Trouwen in een jurk die naar jou wens gemaakt is. Kies uit diverse tops en rokken het...
Recensies
Eind januari een afspraak gemaakt bij deze mooie Bruidsboutique. Bij binnenkomst een hartelijk welkom met koffie voor iedereen die mee was gekomen oma, moeder, zusje, schoonmoeder en schoonzusje. Ik wist niet goed wat voor soort jurk bij mij paste en wat ik precies wou. Samen met Truus en de familie een aantal jurken bekeken en opzij gezet om te passen. Tijdens het passen werd ik gelijk op mijn gemak gesteld door Truus. Ze vroeg bij elke jurk aan mij, hoe ik mij voelde en wat ik er van vond voordat ik de jurk aan de rest liet zien. Dit was erg fijn. Bij de 2e bruidsjurk wist ik dat deze het zou worden, zo prachtig. Na wat tranen van de familie was dit dan ook de bevestiging, dit is de jurk. Truus stelt je als bruid erg op je gemak en denkt met je mee, heel erg fijn! Na een aantal maanden mocht ik terugkomen omdat mijn jurk binnen was, met een aantal aanpassingen door coupeuse Mieke zit de jurk als gegoten en voel ik mij prachtig. Nog een paar dagen en dan mag ik stralen in deze prachtige jurk.
Mijn dochter is geslaagd in deze mooie bruidszaak. Veel keuze en goed eerlijk advies. Moeder, schoonmoeder, oma en schoon-zusjes hebben, onder het genot van een kopje koffie, genoten van het bezoek. Dochter heeft uiteindelijk een prachtige bruidsjurk gekocht, die na fantastisch werk van de kundige coupeuse, als gegoten zit. Later toch besloten om de sluier niet te dragen en die hebben ze zonder probleem weer teruggenomen. In deze bruidszaak is de uitdrukking ‘de klant is koning’ absoluut van toepassing! Dank jullie wel, wij zien uit naar een mooie bruiloft.
In eerste instantie vriendelijke vrouw die je helpt. Totdat er iets aan de hand is. Dan heb je te maken met een hele starre dame met wie je niet tot een constructief gesprek komt. Die niet meedenkt in oplossingen.
Zo ontzettend blij dat ik hier nog ben heen gegaan. Mijn jurk had ik al bij een andere bruidszaak gekocht. Prachtige jurk, maar zo slecht behandeld en niet naar wens. Toen ik hier kwam werd er wel naar mij geluisterd. Mijn jurk maakten zij helemaal naar mijn wens. En dat nog precies een week voor onze bruiloft. Een hele lieve en vriendelijke eigenaresse en coupeuse! Echt 5* Hartelijke groet, Marjan Westendorp
Ik had al in mijn hoofd wat voor jurk ik wilde, en dat type hadden ze natuurlijk ook in allerlei uitvoeringen, maar ik heb uiteindelijk iets totaal anders gekocht! Een jurk waarin ik me echt mijn mooiste zelf voelde! Het was zo’n mooie ervaring... Toen mijn jurk binnen was heeft de coupeuse heeft hem perfect voor mij op maat gemaakt en ook tijdens het afpassen voelde ik me weer prachtig!
Uitstekend geholpen door Truus. Na bij andere bruidszaken maar niet te slagen, gebeld naar bruidszaak Mari Anna met de vraag of ik direct langs kon komen. Er was meteen plek en ik hoefde maar even te zoeken en vond dé jurk. Truus dacht in al mijn wensen met mij mee. Uiteindelijk heb ik mijn hele bruiloft gestraald in mijn bruidsjurk!
Mijn prachtige jurk gevonden met behulp van Truus. De jurk zat als gegoten. Een paar kleine aanpassingen door coupeuse Mieke. Echt super vriendelijk geholpen door beide dames! Een aanrader als je op zoek bent naar je droom jurk!!!
Deze bruidswinkel heeft mooie jurken en vriendelijk personeel. Helaas lukte het niet om de jurk mooi op maat te maken, zelfs niet na 3 pogingen. Heel erg jammer.
Ik had mijn trouwjurk ergens anders gekocht. maar natuurlijk moest het nog vermaakt worden. Zoekend op internet kwam ik bij coupeuse Mieke terecht. Die mij vertelde dat het wel vaker gebeurde en het geen probleem was. Mijn wensen zijn keurig gemaakt en ik werd er helemaal gelukkig van. Met een glimlach op mijn gezicht die vandaag zeker blijft zitten. Bedankt voor de meedenkende adviezen die ik heb gekregen voor de trouwdag zelf. Mieke je bent een kanjer bedankt. En Truus bedankt voor het meekijken en advies. Super!!!!
Je denkt van Truus, wat een aardige vrouw die de tijd voor je neemt en je een bruidje laat voelen maar pas op! De trouwjurk van mijn dochter moest helemaal vermaakt en korter gemaakt worden. Geen probleem werd er gezegd. Dat kan mieke heel goed. Niet dus! De onderkant scheelde 5 cm. Helemaal scheef Slecht afgewerkt en echt niet goed. Bij de afwerking zaten o.a de draadjes er nog aan. Bij de eerste keer moest mijn dochter de helft van de jurk betalen, dus je kan geen kant op. Mijn dochter had geen vertrouwen meer in deze coupeuse en vroeg een second opinion. Deze man was sprakeloos. Gelukkig heeft hij het prachtig verholpen en is mijn dochter Gelukkig blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid