facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsboutique Josephine by Brenda

Bruidsboutique Josephine by Brenda

Info

Trouwplannen? Dan ben je van harte welkom bij Bruidsboutique Josephine by Brenda, sinds meer dan 20 jaar dé romantische speciaalzaak in Nijverdal. Bekijk onze collecties op www.bruidsmodejosephine.nl

Geschiedenis

Trouwplannen? Dan ben je van harte welkom bij Bruidsboutique Josephine by Brenda, sinds meer dan 20 jaar dé romantische speciaalzaak in Nijverdal.

Hier vind je de nieuwste collecties van nationale en internationale leveranciers. Klassiek, romantisch of trendy, extra sierlijk of een maatje meer – voor elke smaak en maat is er ruime keuze. Onze ervaren medewerkers helpen je in een ongedwongen sfeer om jouw droomjapon en de daarbij passende accessoires te vinden. Bruidsboutique Josephine by Brenda laat iedere bruid stralen.

Gezellige en intieme zitjes geven je voldoende privacy om rustig je keuze te maken uit de grote collectie japonnen.

Wanneer je vooraf even belt voor een afspraak dan kun je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben, zodat je diverse japonnen kunt bekijken en passen.

Er is altijd voldoende (gratis) parkeermogelijkheid naast onze winkel. In ons eigen atelier zorgen we er voor dat je japon precies op maat zonder extra kosten passen wordt gemaakt.

Kopen bij een CBW-erkende bruidsmode winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid, veilig aanbetalen en een onpartijdige klachtenafhandeling. Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over de CBW-erkende winkels en voorwaarden.



"Al ruim 31 jaar is Bruidsboutique Josephine by Brenda dé romantische speciaalzaak in Nijverdal. Hier vind je de nieuwste collecties van nationale en internationale leveranciers.Klassiek, romantisch of trendy, extra sierlijk of een maatje meer – voor elke smaak en maat is er een ruim aanbod."
Adres: Rijssensestraat 69-71, 7442 MR Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 619144
Stad: Nijverdal
Route: Rijssensestraat 69-71
Postcode: 7442 MR



op zoek naar gerelateerd: Bruidswinkel Nijverdal, Bruidsmode winkel, Bruidsmode Lisa, Bruidsmodezaak Twente, Bruidsjurken Achterhoek, Grote bruidswinkel, Trouwjurk Enschede, Très Chic Hengevelde
Recensies
Bruidsboutique Josepthine by Brenda is top! Mijn vrouw kocht hier haar trouwjurk. Ze is geweldig goed, professioneel geholpen door Brenda. Ze nam alle tijd en weet wat ze doet. Top service een aanrader!
Persoonlijke aandacht en alle tijd! Ik heb een heleboel jurken mogen passen, maar de 2e was eigenlijk gelijk raak. Ik kijk enorm goed terug op het advies en de service van Brenda! De jurk was prachtig en alles verliep volgens afspraak. Ik kan Bruidsboutique Josephine 100% aanbevelen!
De eerste keer dat ik op pad ging om jurken te passen was bij Brenda. Vanaf moment 1 werd ik direct super goed geholpen en ondanks dat de 2e jurk er direct uitsprong hielp ze me toch met vele andere jurken passen zodat ik zeker wist de goede keuze te maken. Na 2 weken de jurk weer gepast en direct weer het wauw gevoel! Gelukkig was ik op tijd met het uitzoeken in verband met de levertijden. Toen de jurk er eenmaal was heeft Brenda me super goed geholpen bij het doorpassen en aanpassen van de jurk en sluier! Ik kan echt iedereen aanraden naar Brenda te gaan. Fijne winkel en veel persoonlijke aandacht!
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Brenda! Ze neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Echt een aanrader!
Brenda heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van mijn trouwjurk. Ze gaf onwijs goed en kundig advies, ook toen ik twijfelde om een aanpassing aan mijn jurk te doen. Ik ben heel blij dat we samen besloten hebben om dit niet te doen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Brenda en ben super blij met mijn trouwjurk. Ik zal iedereen aanraden om naar Brenda te gaan!
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen door Brenda. Eerlijk en oprecht. En met een ontzettend warm hart.
Ik ben super geholpen door Brenda! Wat een flexibiliteit in tijden van Covid-19. Zelf heb je vaak een stijl in je hoofd, maar alle jurken die ik zelf gekozen had stonden mij net niet. Brenda zocht aan de hand van mijn smaak jurken uit en ja hoor de eerste was direct een schot in de roos! Ze denkt met je mee en kijkt goed naar wat bij je past, een echte stylist en adviseur dus! Ook het contact tussen afspraak en jurk passen etc loopt super soepel! Echt geweldig! Zeker een aanrader!
Bruidsboutique Josephine by Brenda kan ik voor iedere bruid die opzoek is naar haar droomjurk aanraden! Brenda denkt met je mee en geeft je advies waar nodig. Als je nog geen idee wat voor bruidsjurk je wilt, dan helpt Brenda je daarbij mee! Daarnaast een goede service met het vermaken van je jurk. Brenda nogmaals bedankt voor alles!
Helaas was mijn trouwjurk niet zoals ik wilde, 3 dagen voor de bruiloft moest hy nog worden vermaakt omdat de naden nog te zien waren. Helaas was ik hier niet over geïnformeerd dat deze stof niet zo makelijk te verstellen was. Gelukkig is dit verholpen enis dit niet te zien op de trouwfoto's. S avonds was het helaas wel te zien. Desalniettemin moet ik zeggen dat we wel een hele fijne service hebben gehad. Maar alle rompslomp er om heen wil je gewoon niet rondom je trouwdag
Brenda heeft mij echt super goed geholpen. Ze heeft alle tijd voor ons gehad. En ze heeft geholpen mijn droomjurk te vinden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid