facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsatelier Petra

Bruidsatelier Petra

Info

Bruidsatelier Petra, voor de allernieuwste collectie bruidsmode en maatwerk.

Geschiedenis

Trouwen doe je niet elke dag… en dan is het fijn wanneer jouw eigen idee gerealiseerd wordt door iemand wiens grote passie het is, om mee te denken over jouw droomjurk.

Sinds kort ben ik na vele jaren weer terug bij mijn grote passie: de bruidsmode. Maar ook het realiseren en op maat maken van bruidsjurken en galajurken. En het resultaat? Bruidsatelier Petra voor betaalbare bruidsjurken.

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Bruidsatelier Petra. Wij hebben al bruidsjurken en galajurken vanaf € 295.=

Adres: Rapenburgsestraat 2f, 7131 CX Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 06-21878853
Stad: Lichtenvoorde
Route: Rapenburgsestraat 2f
Postcode: 7131 CX



op zoek naar gerelateerd: Beijer Besselink, Petra Hoog Antink, Bruidsmode Achterhoek
Recensies
De beste bruidsmodezaak van Gelderland en omstreken. Petra is een echte vakvrouw en biedt ongekende service. Geen vraag is haar te veel en iedere pas afspraak was een feestje. Ik kan niet wachten om te stralen in mijn prachtige en unieke jurk.
Petra heeft drie jaar geleden echt prachtige jurken gemaakt voor onze bruiloft.
Petra is een hele lieve en deskundige vrouw. Ze neemt alle tijd voor je en er is heel veel mogelijk! Zeker een aanrader om hier je bruidsjurk uit te zoeken!
Zeker een aanrader om hier heen te gaan. Ze heeft oog voor detail. Als een jurk perfect past, maar je mist iets, weet ze precies wat ze eraan kan doen om het toch jou jurk te maken. Ze is een erg lieve vrouw, die volledig tijd voor ons heeft genomen, we mochten alles passen, niets was te veel. Ook is ze eerlijk en totaal niet opdringerig. Ik ben echt super enthousiast over deze zaak.
Zo'n leuke zaak! Is heel veel mogelijk. Van aanpassen tot zelf ontwerpen. En de prijs is echt verbazingwekkend goedkoop. Ik raad iedereen aan om eens te informeren naar de mogelijkheden
Mooie galajurk laten maken naar eigen idee , super service en kwaliteit
Vertaald door Google Superservice!!! Origineel Super service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid