facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten

Info

www.brugmanletselschadeadvocaten.nl

www.letselschadekompasbrugman.nl

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum

Tel: 0229-507903 | 0800-BRUGMAN

Geschiedenis

Wij zijn een persoonlijk gespecialiseerd advocatenkantoor voor de behandeling van letselschade zaken, neem vrijblijvend contact met ons, wij helpen u graag.



"Advocatenkantoor Brugman in Wognum: deskundig, persoonlijk en voortvarend!Heeft u een advocaat nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Kies dan voor een deskundige letselschade advocaat of overlijdensschade advocaat van Advocatenkantoor Brugman. Al onze advocaten zijn specialist in het verhalen van schade na een ongeval of overlijden. Een persoonlijke en voortvarende aanpak staat bij ons hoog in het vaandel!"
Adres: Dick Ketlaan 2, 1687 CD Wognum
Telefoonnummer: 0229-507903
Stad: Wognum
Route: Dick Ketlaan 2
Postcode: 1687 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Brugman letselschade den haag, Letselschade advocaat, Brugman Letselschade review, Hajar El Haddad, Brugman Advocatuur, Eke Tinga, Chiraaze Moustaïne, Letselschade bedrijfsongeval
Recensies
In één woord ''GEWELDIG''!!! Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken Willem Blanken Law en wat een verademing! Letterlijk mijn redder in Nood! Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet echt geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''. Tot de dag van vandaag ben ik hen als zelfstandig ondernemer eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van o.a. medisch en financieel experts!!! Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, echte hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt! Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar echte hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het juridische en financiële gedeelte van zijn of haar letselschadezaak! Je word echt gehoord, echt geholpen en echt begrepen!!
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor. Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan. Heel erg bedankt voor alles!!
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij , heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum , ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval , Brugmans letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon , al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .
Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid