facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruggeman Bedrijfsmakelaardij

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij

Info

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en taxaties van horecapanden en horecabedrijven. Lid van NVM-Business en Horecamakelaars Nederland (HMN). Onafhankelijk en op de lijst van aanbevolen bedrijven door de diverse banken.

Geschiedenis

Welkom bij Bruggeman Bedrijfsmakelaardij
Voor al uw advisering, bemiddeling en taxaties bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw bedrijfsobjecten. Met onze specialistische kennis van deze sector en jarenlange ervaring in Zuidwest-Nederland, kunnen wij u goed bijstaan bij het zoeken van passende objecten of serieuze kandidaat-kopers en/of -huurders.

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij is lid van de NVM, vakgroep Business.

Als NVM-Horecamakelaar is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij onafhankelijk en ter zake kundig.

Het taxeren of verkopen van een horecabedrijf is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk.

Daarom is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij aangesloten bij Horecamakelaars Nederland (HMN). In dit actieve samenwerkingsverband bundelen vier makelaarskantoren met deskundigheid in het taxeren alsmede aan- en verkoop van horecabedrijven hun krachten. Zij bieden een landelijke dekking. Doel van de samenwerking is profilering van het specialisme, vergroten van de aanwezige kennis en uitwisseling van het landelijke horeca-aanbod alsmede het uitwisselen van zoekers naar horecabedrijven.

Horecamakelaardij is een vak apart en vraagt om discrete en professionele begeleiding. Zoekt u een horecabedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Kies dan de makelaar, die van dit vak zijn specialisme heeft gemaakt.



"Sinds de oprichting in 1997 is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij een gevestigde naam in de markt. Naast advies, bemiddeling, en taxeren van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop en het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed, zoals horeca, bakkers, slagers, bouwmarkten, autobedrijven, etc.Actief zijn in deze markt is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het bedrijfseconomisch aspect van de onderneming, landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Bovendien vraagt de markt om een discrete en professionele begeleiding, met een heldere en transparante aanpak, iets waar wij al meer dan 23 jaar in uitblinken."
Adres: Wilhelminastraat 23, 4424BB Wemeldinge
Telefoonnummer: 0113-330130
Stad: Wemeldinge
Route: Wilhelminastraat 23
Postcode: 4424BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immoregio Wemeldinge Immoregio Wemeldinge 78 meter Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren? Neem contact met ons op
Recensies
via Bruggeman Bedrijfsmakelaardij hebben we snel een nieuwe uitbater gevonden voor de Yachtclub in Colijnsplaat. De samenwerking was zeer prettig, afspraken allemaal nagekomen en een kundige en keurige afhandeling. zeer tevreden.
Onze zaak verkocht via bruggeman. Wij hebben heel het verkooptraject als zeer prettig ervaren. Betrokken en kundig. Bedankt voor de fijne samenwerking
Professioneel geholpen, zeer snelle verkoop, alle afspaken na gekomen. Kortom, zeer tevreden.
Horecabedrijf te koop aangeboden via Bruggeman Bedrijfsmakelaardij. Ontzettend goed geholpen. Staan je met raad en daad bij. Bedankt voor de goede begeleiding en afhandeling!
Prettige samenwerking tijdens het hele verkoop traject.
Fijne samenwerking goed voor elkaar
Eerlijke en goede informatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid