facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brownies per Post

Brownies per Post

Info

Brownies per Post, The Orginal sinds 2010. Het lekkerste cadeautje in de brievenbus! Dus wie verras jij? www.browniesperpost.nl

Geschiedenis

Brownies in de brievenbus!

Sinds 2010 bakken wij de enige echte Brownies-per-Postbrownies. De echte brownieliefhebber herkent ze meteen: vol en smeuïg, rijk en compact. Gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade, biologische roomboter en met of zonder noten en/of fruit. Lekker gewoon, maar ongewoon lekker. We hebben bescheiden doosjes voor als je een klein kadootje wilt sturen en hele grote dozen voor wie al z’n collega’s wil trakteren. Wij bakken en verpakken ze, deponeren ze in de brievenbus en de post doet de rest.

Om de postbode niet in verleiding te brengen, verraadt de verpakking de inhoud niet. Bij aankomst is het verrassing op verrassing. Eerst het mysterieuze doosje in de brievenbus, dan de ontdekking van de brownies en als klapper op de vuurpijl jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Ze doen het geweldig als verjaardagscadeautje, bedankje, hart onder de riem en jubileumtraktatie. Ze zijn er al vanaf € 11,50. En: op werkdagen voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag gepost en in principe de volgende dag bezorgd. In de webshop kies je niet alleen de lekkerste soorten brownies, maar ook een wikkel die past bij de gelegenheid.

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van Browies per Post? Op de pagina Voor Bedrijven lees je er meer over.



"Brownies per PostThe original since 2010"
Adres: Bommertsweg 2, 7841 BZ Sleen
Telefoonnummer: 0591-361952
Stad: Sleen
Route: Bommertsweg 2
Postcode: 7841 BZ



op zoek naar gerelateerd: brownies per post belgie, brownies per post buitenland, cadeaucode brownies per post, brownie kopen, brownies per post houdbaarheid, verse brownies, cadeau per post, brownies recept
Recensies
Brownies zijn mega lekker bestel ze al jaren. Helaas is post NL momenteel echt te onbetrouwbaar om ze op een verjaardag te laten bezorgen kwamen pas op dinsdag aan ipv zaterdag…. Hier kan het bedrijf zelf natuurlijk weinig aan doen maar is wel echt matig.
Al meerdere jaren, meerdere mensen blij gemaakt met een heerlijke doos met Brownies via Brownies per Post BpP. Laatste keer was het pakket zoek en is er door Brownies per Post meteen pro actief geschakeld en een nieuwe doos geleverd. Hulde voor deze topservice. Wij gaan hier gewoon de komende jaren weer veel mensen blij maken met een doos Brownies!
Altijd goede kwaliteit lekkere brownies en snel bezorgd.
Ik heb meerdere malen brownies per post besteld. Ze zijn ontzettend lekker! Vooral de double chocolate is bij veel mensen favoriet. Wel zijn de brownies al een aantal keer een of twee dagen te laat bezorgd. Wat op verjaardagen wel een domper is.
Heerlijke brownies! Heb ze van meerdere soortelijke bedrijven op maar deze zijn het lekkerste. Mijn 2 favoriete zijn de double chocolate en speculoos. Soms kan het door postnl een dagje later worden geleverd dus ik bestel altijd voor de zekerheid een dagje eerder want ze zijn nog heerlijk uit de koelkast.
Helaas ben ik opnieuw ziek geworden en zit opnieuw in een rollercoaster van onderzoeken en nu chemo. Ik ontvang wel veel lieve berichtjes en attenties. Vanmiddag onverwacht een pakket door de brievenbus... Is het een boek? Nee, brownies per post! Een lieve geste van mijn schoonzus. Wat een verrassing en wat zijn ze heerlijk. Hartelijke groet van Joke uit lelystad
De bestelde brownies waren door postNL zoek geraakt en naar kort contact kreeg ik direct nieuwe brownies toegestuurd. Super netjes geregeld en wederom heerlijke brownies!
Oh jongens jongens: wat zijn deze brownies goddelijk. De double chocolate is ZO lekker, voor elk excuus Corona, verjaardag, omdat het woensdag is worden ze opgestuurd. Hmmmm!
In de bus als verrassing, echt overheerlijke brownies!!
Wat een overheerlijke brownies! Heb ze kado gekregen en meerdere keren kado gegeven. Vooral de blondies vallen enorm in de smaak. Snelle levering, leuk verpakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid