facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brow Bar Obdam

Brow Bar Obdam

Info

Bij Brow Bar Obdam laat je je wenkbrauwen harsen, epileren en verven. Ook bieden wij wimperbehandelingen en opleidingen tot browstylist aan.

Geschiedenis

Laat je eyebrows in perfecte vorm shapen en tinten. Met verschillende threatments krijg jij de perfect shaped brows!

Adres: Dobber 9, 1713GK Obdam (plaats)
Telefoonnummer: 0613977438
Stad: Obdam
Route: Dobber 9
Postcode: 1713GK


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 21:15
Dinsdag: 09:00 - 21:15
Woensdag: 09:00 - 21:15
Donderdag: 09:00 - 21:15
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Gezichtsbehandeling Obdam, Wenkbrauw cursus, Wenkbrauwen laten doen Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bojoura Beauty Bojoura Beauty 0 meter Achterin de kapsalon zit deze beauty van een schoonheidssalon verborgen! Netjes, scho...
Kapzone Kapzone 1 km
Pedicure Salon Ada de Redelijkheid Pedicure Salon Ada de Redelijkheid 2 km Vakkundige vriendelijke pedicure ook een fijne voetreflex behandeling gehad van Naila...
Beauty Facts Beauty Facts 2 km Hier vind je alle informatie over Beauty Facts: PUUR schoonheidssalon, Nance Nails, V...
Recensies
Weer fijn en vakkundig geholpen en met mooie wenkbrauwen weer vertrokken
Het was heel leerzame training. Bedankt Jolanda
Mooie salon met hele aardige meiden super fijn geholpen en op mijn gemak gesteld
Hele fijne salon! Liet altijd mijn wenkbrauwen doen met henna door Jolanda en was hier super tevreden over. Toen ze begon met de Powder brows wist ik meteen dat ik deze bij haar zou laten zetten. Dit is nu anderhalf jaar geleden en mijn wenkbrauwen zijn nog steeds mooi van kleur en goed van vorm.
Ik ben hier voor het eerst geweest voor hennabrow. Ik werd vriendelijk opgevangen en het resultaat was prima. Van tevoren wordt er veel aandacht besteed aan de juiste verhoudingen. Komt behoorlijk kundig over.
Super blij met mijn mooie wenkbrauwen gedaan bij de Brow Bar Obdam. Het word heel professioneel gedaan en je word altijd vriendelijk behandeld. Er hangt een gezellige sfeer en ik kan het mooi combineren met een bezoekje aan de sportschool!!
Mooie kapsalon en een leuke en lieve kapster die mij heerlijke koffie gaf...moest wachten en diegene die zij had geknipt was zeer tevreden
Fijne salon, met fijn personeel. Erg vriendelijk, maar tegelijkertijd erg professioneel. Ik ben tot nu toe elke keer erg blij geweest met het resultaat!
Zeer professioneel. Passend advies en passende kleur. Als blondie ben ik heel blij met de lichtere kleuren henna. Mijn wenkbrauwen kleuren mooi bij mijn gezicht en haarkleur. De vorm is perfect en helemaal aangepast naar mijn wensen.
Mooie zaak met leuk/gezellig personeel. De behandelingen zijn altijd super! Zeker een aanrader om hier je wenkies/wimpers te laten doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid