facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwhotel Parkzicht

Brouwhotel Parkzicht
Eenvoudige kamers in een gemoedelijk familiehotel met twee restaurants, café en gratis ontbijt.
Adres: Museumplein 3, 9641 AD Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 666 888
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Museumplein
Huisnummer: 3
Postcode: 9641 AD


Openingstijden

maandag: 09:00–23:30
dinsdag: 09:00–23:30
woensdag: 09:00–23:30
donderdag: 09:00–23:30
vrijdag: 09:00–23:30
zaterdag: 09:00–23:30
zondag: 09:00–23:30

Recensies
Twijfelde tussen 1 of 2 sterren. Het ontvangst door de vriendelijke man bij de receptie was subliem. De brutale vrouw bij het uitchecken gaf de doorslag.nDe vrouw van de eigenaar stond 3 dagen geparkeerd op een elektrische laadplek terwijl het geen elektrische auto was. Ik wilde er laden terwijl er een medewerker van het hotel voorbij liep. Hij gaf mij bovenstaande info. Gelukkig was hij het met mij eens dat dit echt niet kon.nBij het uitchecken ging de vrouw bij de receptie zo tekeer, toen ik het alleen nog maar benoemde, dat ik haar vroeg of het misschien haar auto was die daar 3 dagen fout geparkeerd stond. Een excuses was voldoende geweest.nIk heb er 2 kamers voor 2 nachten geboekt. Vanuit beide kamers leek het wel alsof het bed bovenop de bewegende lift stond.nDe receptie bood excuses hiervoor aan en zei dat het een veelvoorkomende klacht is.nDe locatie is wel lekker centraal.
Zeer gastvrij. De kamer was prima. Het eten verrukkelijk. Iedereen, van bediening restaurant tot de balie en schoonmaak en keukenpersoneel waren erg vriendelijk en lieten vele glimlachen zien.nWij vinden het een bijzonder goed en gezellig hotel.
Ik kom er zo af en toe wat eten en drinken.nIk eet meestal het veenkoloniaal pannetje zeer lekker en aan te raden.nWat irish koffie erbij en soms n ander drankje.nDrinken is goed.nEten is prima ten minste het veenkoloniaalpannetjenZe zijn dier vriendelijk.nHondje kreeg ook wat water.nEn we zaten even binnen..nDe bediening is vriendelijk.nMaar wel altijd lang wachten hoor.nEerst wachten tot je geholpen word en daarna nog best lang wachten tot het word gebracht..nMaar goed prima avondje gehad.nGezellig .
Leuke locatie en top restaurant. maar ik vond de badkamer gedateerd en niet volledig fris.
Relax hotel. Kamers zien er goed uit alleen jammer dat er geen koelkastje in de kamer aanwezig is. Voor een kopje thee of koffie is er in de kamer aanwezig, wordt elke dag aangevuld. Alleen wel 1 grote min punt wat wel heel belangrijk is. Naar mijn idee zijn de kamers niet goed schoon gemaakt al zien ze er wel schoon uit. Onder het bed lagen nog 2 voorwerpen waarvan ik dacht hoe kan dit onder het bed nog liggen helaas!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid