facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij THUIS

Brouwerij THUIS

Info

THUIS is de plek waar de ketel pruttelt... de brouwketel dan! THUIS is een hobbybrouwerij: de bieren worden thuis op een ambachtelijke manier gebrouwen.

Geschiedenis

THUIS is een hobbybrouwerij. Verschillende typen bieren worden thuis bedacht en gebrouwen. Kleinschalig is dus nog een te groot woord. Op zoek naar unieke bieren? Welkom THUIS!



"Alles voor de beleving rondom ambachtelijk speciaalbier. De plek voor rondleidingen, proeverijen en zelf om in een workshop echt je eigen bier te brouwen.Tevens de productielocatie voor Batches Brewery en de Specials van Brouwerij D'n Draok"
Adres: Schoolstraat 14, 5258CJ Berlicum
Stad: Berlicum
Route: Schoolstraat 14
Postcode: 5258CJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Batches Brewery Batches Brewery 1 km Super leuke workshop bierbrouwen gehad van Paul, die vol enthousiasme vertelt over he...
Brouwstudio Brouwstudio 1 km Mijn vrouw en ik hebben een workshop bierbrouwen bij Paul gevolgd. In 6 uur een brouw...
Recensies
Mijn vrouw en ik hebben een workshop bierbrouwen bij Paul gevolgd. In 6 uur een brouwsel van 100 ltr citra pale ale gemaakt. Wij hebben reeds ervaring als hobby brouwers en Paul heeft ons heel veel extra geleerd. Alles in een ontspannen sfeer. De locatie van het Fort Isabella is trouwens fantastisch. Een echte aanrader dus.
Wij hebben met ons gezin, ter gelegenheid van de verjaardag van onze vader, een bierbrouw workshop gehad bij Paul. We hebben een gezellige dag gehad! Paul is een relaxte, gezellige man, die veel weet over zijn vak. Leuk hoe hij met passie over het bierbrouwen vertelt, hij weet er duidelijk veel vanaf! De lunch had wat ons betreft iets bourgondischer gemogen, maar het paste op een manier ook wel bij het sfeertje. Onze vader had een klein beetje ervaring met brouwen, voor de rest was het compleet nieuw. Voor iedereen was het een leerzame en gezellige middag! Een aanrader voor een originele groepsactiviteit!
Top workshop waar je door het hele bier brouwproces geleid wordt! Paul legde iedere stap duidelijk uit. Hele leuke en goede workshop om de basis en belangrijkste trucs van bier maken te leren! Zeker waard te doen!
Super leuke workshop bierbrouwen gehad van Paul, die vol enthousiasme vertelt over het brouwproces. En na een hele dag werk hadden we ons "eigen biertje" gebrouwen, En nog een biertje na gedronken. Bedankt!
Super leuke dag gehad! Paul legt alles goed uit, met genoeg ruimte voor humor tussendoor. AANRADER!
Héle leerzame en leuke dag gehad en hopelijk een heerlijk STOUT biertje gebrouwen.. Dank aan Paul voor de geweldige uitleg!!!!
Een hele leuke en leerzame workshop bier brouwen gevolgd. Paul vertelt vol enthousiasme over het proces. Veel geleerd! Zoek je een leuke plek voor een workshop bierbrouwen? Dit is een aanrader!
Mooi compacte brouwerij waar verrassend mooie en heerlijke bieren worden gebrouwen. Ze geven er proeverijen maar ook brouwworkshops waar je met een paar vrienden je eigen bier kan brouwen. Leuk en zeer leerzaam. Het is ook mogelijk om besteld bier daar af te halen.
Wil je leren bier brouwen? Er zijn twee plekken in Den Bosch waar dat echt kan een dit is er één van! En een hele goeie
Gezellig en leerzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid