facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij 't blauwe Hert

Brouwerij 't blauwe Hert

Info

(thuis) Brouwen en proeven

Geschiedenis

Op dit moment brouwen we nieuwe recepten van mooie bieren in huiselijke sfeer. We hebben intentie om dit weer commercieel op te pakken als het moment juist is, de juiste locatie gevonden is en er veel mensen zijn die volledig achter ons staan.



"Brouwerij 't Blauwe Hert is weer terug!Na een pauze van bijna vijf jaar is Brouwerij 't Blauwe Hert terug in Aalsmeer. Door gebruik te maken van brouwketels van grotere commerciële brouwerijen, produceert 't Blauwe Hert inmiddels drie verschillende bieren: Hinde, Bronstig en sinds eind 2022 ook Stout Hert.Deze Tripel, Scotch Ale en Imperial Stout vinden hun weg naar de consument via de betere speciaalzaken, maar ook bijvoorbeeld bij het poppodium N201 in Aalsmeer. Uiteraard kan er ook particulier bier afgehaald worden in Aalsmeer. Bestellen kan op de website blauwehert.nl via het contactformulier."
Adres: Aalsmeer
Telefoonnummer: +31297361103
Stad: Aalsmeer


Recensies
Heerlijk bier met karakter. Hinde, Bronstig en Stout Hert moet je geproefd hebben. Smaakt naar meer.
Super lekker bier, die Hinde. Meerdere keren gedronken bij George in café Thijs in het Oude Dorp van Amstelveen. Grappig dat brouwerij 't Blauwe Hert bij ons om de hoek zit in Aalsmeer Oost.
Heerlijk smaakvol biertje!
Vertaald door Google Heel goed, vond het erg leuk... Origineel Very good, loved it a lot...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid