facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Praght

Brouwerij Praght

Info

Praghtbier is een ambachtelijke brouwerij in Dronten waar zo eerlijk mogelijk wordt gebrouwen zowel het bierproces als het arbeidsproces !

Geschiedenis

Praghtbier is een ambachtelijke brouwerij in Dronten waar zo eerlijk mogelijk wordt gebrouwen zowel het bierproces al het arbeidsproces. Alle bieren worden ongefiltreerd en ongepasteuriseerd afgevuld om zo de volle smaak te behouden. De brouwerij streeft ernaar zoveel mogelijk milieuvriendelijk te werken. De makers, mensen met een psychische of verstandelijke beperking hun leer-/werk traject, krijgen hierbij ondersteuning vanuit Triade, de grootste zorginstelling in Flevoland. Maar ook mensen die wat langer thuiszitten en al dan niet met wat hulp doorstromen naar betaald regulier werk. Ook zij zijn trots op hun bier.

Adres: Staalwijk 8 C, 8251 JX Dronten
Stad: Dronten
Route: Staalwijk 8 C
Postcode: 8251 JX



op zoek naar gerelateerd: Bierproeverij brouwerij, Artemis bier, Bier Lelystad, Bierproeverij Emmeloord
Recensies
Erg leuke rondleiding gehad. 10 hele lekkere biertjes mee gekregen en 2 glazen erbij. Kan niet wachten om ze te drinken.
Mooie onderneming met lekkere bieren !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid