facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Poesiat & Kater

Brouwerij Poesiat & Kater

Info

Poesiat & Kater is een nieuwe bierbrouwerij in Amsterdam-Oost waar je de hele dag terecht kan voor vers bier en echt lekker eten.

Geschiedenis

Poesiat & Kater is een bierbrouwerij in Amsterdam-Oost. We brouwen niet alleen Poesiat & Kater bier, maar ook traditionele Van Vollenhoven bieren. Onze speciaalbieren worden voor je neus gebrouwen en gaan direct in de taptanks van de bar. Zo drink je altijd kakelvers bier.

En we houden niet alleen van goed bier, maar ook van ontzettend lekker eten. Daarom hebben we wat uit de keuken komt, afgestemd op wat er uit de brouwketels vloeit. Je krijgt dus steeds heerlijke combinaties geserveerd. Bier gaat ook altijd goed samen met borrelhapjes, daarom hebben we er daar extra veel van.

Onze bierbrouwerij is gevestigd in een schitterend laat 19de eeuws pand, met hoge plafonds en grote ramen. In de winter kun je er voor de open haard kruipen en zomers is er een groot terras met de hele dag zon.
Kom gezellig langs, voor een brunch, een borrel of een diner. Kan in je eentje of met een hele groep. Wat jij wil!




"Brewery and brewpub"
Adres: Polderweg 648, 1093 KP Amsterdam
Telefoonnummer: 0203331050
Stad: Amsterdam
Route: Polderweg 648
Postcode: 1093 KP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: poesiat en kater parkeren, polderweg 648, poesiat en kater menu, poesiat en kater oud en nieuw, poesiat betekenis, poesiat en kater contact, poesiat en kater menukaart, poesiat en kater instagram
Recensies
De brouwerij heeft een rustieke uiterlijk en is ingericht over twee verdiepingen. Boven zijn er meer zitplaatsen en kun je er darten. Op de begaande grond staat er een kast vol met bordspellen. Wat mij verraste is dat de brouwerij toegankelijk is voor jong en oud; er zijn jonge gezinnen, studenten, en senioren. Dit is het grootste pluspunt van het proeflokaal; de sfeer is heel relaxed en positief! De biertjes die worden geschonken op de tap zijn erg lekker en niet te zwaar, maximaal 8%. Stout liefhebbers - bestel hun Barrel Aged Extra Stout!
Een fantastische plek; rustig en toch levendig. Heerlijke bieren en geweldig eten. Bestellen via een QR code; ik hou er van!
Een bierbrouwerij hartje stad, cool! Super locatie. Mooie binnenruimte, terras grenzend aan het pand en ook nog tafels langs het water. Heul nice! Maar hé, ik ben geen bierdrinker dus bestel ik een cola…helaas…ik kan er maar niet aan wennen: Fritz-Kola.
Een brouwerij waar je heerlijk kan genieten van speciaal biertjes uit blik, tap en fles. De biertjes zijn lekker fris en hebben een licht zoete smaak. De smaak kenmerkt zich ook door een lichte citrus smaak, niet allemaal natuurlijk! Naast het proeven van het bier kun je ook dineren. De keus uit het hoofdgerecht beperkt zich tot twee soorten. Wat prima is om lekker naast je biertje te eten. Het is op een leuke locatie langs het kanaal in oost. Het terras is zeer ruim en biedt veel plaatsen.
Lekker eten,zowel lunch als avondeten, en vooral heel veel lekkere biertjes op tap! Ook genoeg te vinden voor vegetariërs. Wel lawaaierig als het vol is, door het zeer hoge plafond. Mooi groot terras buiten. Je kunt zowel bestellen via app als bij bediening.Eten: 4/5
gisteravond hier gegeten. Ik ben nog nooit zo slecht bediend. De bediening was ongeorganiseerd, langzaam en slecht voorbereid. Niks wat er op de kaart stond was er, en bediening bood geen tweede opties. hamburger met friet stond er op de kaart maar de friet moest je apart betalen. echt ontzettend slecht dit. een kroeg kan beter geen eten serveren. zeker niet voor die prijs. heel teleurstellend.
Het is een mooie brouwerij met lekkere biertjes. Wel heel erg jammer dat ze de mooie glazen voor hele goedkope hebben ingewisseld. Dit maakt het drinken ervan een stuk minder aangenaam, daarnaast was de serveerster niet erg vriendelijkService: 1/5
Soms moet je even iets meer moeite doen voor iets leuks. Fijne plek in oost in het gebouw van het voormalige dierenasiel kijk omlaag voor de gedenkstenen van de huisdieren. Je zit er heerlijk rustig met uitzicht op het water. Uitstekende selectie bieren en wijnen en prima eten voor lunch en diner.
Wat een heerlijk terras: beschut, rustig, ruim en aan het water! Het interieur en ruimte in het gebouw zijn echt bijzonder. Het ademt de sfeer uit van een voormalige fabriek. Wat verder leuk is om te doen: een wandeling langs de “boulevard. Heel groen hier, mede dankzij de voortuinen van de huizen in de straat. Briljant dat de gevels zijn afgestemd op de stijl van de voormalige bedrijfsgebouwen hier in de wijk.
Super leuke brouwerij, mooi gebouw, lekkere biertjes, goede voetbal-kijk-faciliteiten. Let op: Hebben geen 0.0 biertjes enkel 0.5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brouwerij Poesiat & Kater. Polderweg 648 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brouwerij Poesiat & Kater adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brouwerij Poesiat & Kater. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brouwerij Poesiat & Kater delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid