facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij CC

Info

Een kroegbaas is geen brouwer. Maar een kroegbaas weet wel als geen ander hoe een bier smaken moet èn kan! Daarom brouwen we voor CASPAR bier.



"Bij CC doen we niet aan poes-pas. Niet dat bieren met, laten we zeggen, fruit of koffie of trekdrop of wat dan ook, niet lekker kunnen zijn… Maar wij werken het liefst met de echte ingrediënten; water, granen, hop en gist. En daarmee proberen we, met de hulp van de expertise van onze brouwer Dennis Kort, zo mooi mogelijke smaken uit de ketels en in het glas te toveren!Brouwerij CC is een zogenaamde “koude ketel-brouwerij”; zelf hebben we geen brouwhuis, maar we huren brouwcapaciteit in bij collega’s. Zo hebben we al gebrouwen bij Maximus in Utrecht, de Hemel in Nijmegen en maken we regelmatig gebruik van de ketels en expertise van InBier in Sittard. Dit alles om de beste bieren te kunnen presenteren en proosten!"
Adres: p/a Elly Lamakerplantsoen 2, 6822 BZ Arnhem
Stad: Arnhem
Route: p/a Elly Lamakerplantsoen 2
Postcode: 6822 BZ



op zoek naar gerelateerd: CASPAR Arnhem
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brouwerij CC.

Arnhem brouwerij

openingstijden, locatie, vervoer. p/a Elly Lamakerplantsoen 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brouwerij CC adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brouwerij CC. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brouwerij CC delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DURS DURS 33 meter Ernems bier op een Ernemse plek en Ernemse smaken en etiketten.
Brouwerij  Brouwerij "De Snor" 537 meter Afgelopen week voor het eerst de biertjes van Snor geproefd. Uitstekend bevallen! Met...
Leroy Brown Brewery Leroy Brown Brewery 2 km Vriendelijk personeel met goede kennis van hun bieren!
Bierbrouwerij De Schuyt Bierbrouwerij De Schuyt 7 km Bierbrouwerij De Schuyt is sinds 2014 de wijkbrouwerij van de Schuytgraaf.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid