facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Breugem

Brouwerij Breugem

Info

Ambachtelijk, small batch speciaal bierbrouwerij, kwaliteitsbier!

Roots in de Zaanstreek, maar met mooie groeiambities!

Geschiedenis

Breugem is geen verzonnen naam, met een Belgische klank, maar gewoon de naam van de man achter het bier. Patrick was al brouwer in de voormalige brouwerij in Zaandam en brouwt dus nu zijn eigen bier in Zaandijk. Hij heeft eerder gewerkt in Brouwerij de Prael en was brouwmeester bij De 7 Deugden in Amsterdam. Zijn passie voor bieren is ongekend. Het liefst schenkt hij trots zijn bieren zelf tijdens diverse festivals. Samen met Zaans-Canadese bierkenner Derek Walsh werkt hij zijn portfolio uit waarbij diverse uithoeken van het bierspectrum worden verkend. Maar de basis blijft het verder optimaliseren van de klassiekers zoals de prijswinnaars het Zoentje en de befaamde Tripel.

In historisch Zaandijk verrees in 2016 een nieuwe brouwerij, genaamd Brouwerij HOOP. Gelegen onder de rook van de Zaanse Schans, de favoriete bestemming van ruim twee miljoen toeristen, werkt de brouwerij met een nagelnieuwe Duitse Caspary machine.
Breugem is daar één van de twee gebrouwen ‘huisbieren’. Bij de brouwerij is een restaurant met proeflokaal gevestigd met de Breugem bieren op de tap. Ook is er een heuse bierwinkel. Op afspraak zijn er proeverijen en tours door de brouwerij. Door de aanwezigheid van ruim driehonderd zonnepanelen opereert de brouwerij nagenoeg energieneutraal en heeft een jaarcapaciteit van acht- tot tienduizend hectoliter. De brouwerij is zeven dagen per week geopend.

Breugem is Saens speciaalbier en dat proef je!

Adres: Lagedijk 192, 1544 BC Zaandijk
Telefoonnummer: 31 (88) 1308890
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 192
Postcode: 1544 BC



op zoek naar gerelateerd: Breugem Warme Groet, Ds Breugem, Breugem compliment, Breugem High Five, Breugem proeflokaal, Breugem Flirt, Breugem Boks, Breugem Wintergloed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HOOP Bier HOOP Bier 31 meter Wat een ongelofelijk leuke plek is Hoop! Gezellig, sfeervol zowel om binnen als buite...
Recensies
Prima en een heerlijk biertje.
Heerlijk speciaalbier!
Heerlijk bijzondere biertjes. Echt waard om uit te proberen
Vertaald door Google Vakantiesfeer, 1/2 gebraden kip, salade en hele goede bieren Origineel Atmosphère de vacances, 1/2 poulet rôti, salade, et de très bonnes bières
Vertaald door Google Geweldig nieuw ambachtelijk brouwsel in Amerikaanse stijl in een prachtig deel van een klein dorp. Eten menu ziet er geweldig uit, hoewel we niet hebben gegeten, dus ik weet het niet zeker. Bier dat we hadden was erg leuk. Geweldig uitziende ruimte met vriendelijke mensen. Origineel Great new American styled craft brew in a beautiful section of a small village. Food menu looks great although we did not eat so can not be sure. Beer we had was very nice. Great looking space with friendly people.
Vertaald door Google Grote verrassing om deze leuke en ontspannende brouwerij te vinden. Lekker eten en ambachtelijk bier voor na de windmolentour. Origineel Great surprise to find this nice and relaxing brewery. Good food and craft beer for after the windmill tour.
Vertaald door Google Zeer goed eten en een onberispelijke service. Uitstekende vriendelijkheid. Brouwer van goede bieren Snelle wifi Origineel Repas très bon et un service irréprochable. Une convivialité excellente. Brasseur de bonnes bières Un wifi rapide
Vertaald door Google Zeer mooie en vriendelijke serveerster. Gezellige sfeer. Origineel Camarera muy simpática y amable. Ambiente acogedor.
Vertaald door Google Goed bier. Heerlijk lunchen! Origineel Good beer. Wonderful lunch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid