facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Avereest

Brouwerij Avereest

Info

Na honderd jaar afwezigheid wordt er in het Reestdal weer ambachtelijk gebrouwen. In 1818 was het bierbrouwer Roelof Veeningen die de veenarbeiders voorzag

Adres: Langewijk 240 b, 7701 AM Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Stad: Dedemsvaart
Route: Langewijk 240 b
Postcode: 7701 AM



op zoek naar gerelateerd: Vechtdal Brouwerij, Dikke Bertha bier, Brouwerij Avereest Koukleum, Berghoeve Brouwerij, Bierbrouwerij Nijverdal, Brouwerij Vriezenveen, Dikke Bolle bier, Bockfest Veenhuizen
Recensies
Afgelopen weekend mei 2022, een rondleiding en proeverij gehad met een groep van ruim 20 mensen. Hans is een bevlogen en gepassioneerde bierbrouwer, die met veel kennis en liefde over bier en het hele proces er om heen praat. Naast de rondleiding en de informatieve kant, hebben we ook vooral lekkere bieren geproefd. Voor alle bierliefhebbers die hier een keer in de buurt zijn, een echte aanrader.
Tijdens een weekje vakantie even met 2 vrienden binnengelopen bij de brouwerij winkel. Zeer hartelijk ontvangen door de vriendelijke eigenaar, Hans Noorman en spontaan een rondleiding gekregen door de brouwerij. Heerlijke biertjes gemaakt door een enthousiaste, kundige en bevlogen brouwer. Hans je hebt een top product en we hebben heerlijke biertjes bij je gekocht. Echt een aanrader
Echt een aanrader om langs te gaan, zeker de rondleiding is echt top. Een echte liefhebber met veel verstand van bier en van bier maken. Een leuk proeflokaal met lekkere biertjes, deze zijn ook te koop in de winkel. Voor de bierliefhebbers, ga eens kijken en laat je verrassen.
Blonde Bertha gedronken bij Cuisenerie Mensinge in Roden. Erg lekker, en smaakt nog beter als je weet dat het bier traditioneel wordt gebrouwen. TOP!
Mooie brouwerij met landbouwmuseum. Brouwer Hans Noorman heeft veel passie voor zijn vak en kan geweldig vertellen over bier en over brouwen. De barrel aged bieren zijn fantastisch. Zeker een trip waard!
Leuke rondleiding gehad. Heerlijk bier mogen drinken! Erg geslaagd.
Heerlijk om met Hans over mooie bieren te praten. En te zien hoe hij dit aan het opbouwen is naar een mooi merk met mooie bieren.
Hans in niet niet alleen een aardige man maar zeker ook bevlogen. Hij blijft met beide benen op de Drentse grond. Een ambachtsman met een “bier hart”. Heb veel van hem geleerd en raak weer enthousiast over bier. Succes ermee. Frits Brand Limburg.
Hele leuke rondleiding gehad elke groep word persoonlijk benaderd! En natuurlijk lekkere bieren en een vooral leuke ervaring!
Superleuke brouwerij onder 1 dak met een mooi museum. De bieren zijn een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid