facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij 84

Brouwerij 84

Info

Brouwerij 84 – Een project ontstaan uit passie voor mooie bieren. Een onderdeel van Pub '84 te Wolvega

Adres:
Telefoonnummer: +31623873207
Stad: Wolvega



op zoek naar gerelateerd: Pub '84, Pub-up-beershop
Recensies
Superleuke pub... barman is expert in cocktails en heeft een geweldige bierkaart. Spijtig dat corona de boel weer wat komt verpesten...
Ik heb vele baarden gezien maar deze is toch wel echt een geschenk van boven! De gezelligheid mist hier ook zeker niet, aanrader hier!
Beste, gezelligste kroeg van het noorden. Zeker waard om hier heen te gaan! Ruim assortiment in speciaal bier, mooie 80s 90s muziek en gelegenheid om te darten. Ook al ken je er niemand, komen klanten en kroegbaas een praatje met je maken. Ik raad iedereen aan hier eens een kijkje te gaan nemen.
Ze hebben lekker bier daar
Altijd gezellig, veel verschillende biertjes en een goede sfeer!
Meer goed is meer beter
Super gezellig PUB zeker een aanrader!
Wat een prachtige speciaal bierkaart! Super toffe pub!
Het is een geweldige authentieke kroeg in het centrum van Wolvega. Er hangt altijd een open en vriendelijke sfeer en helemaal het uitgebreide assortiment is een absolute trekpleister.
Goed bier gezellig en leuke kroegbaas ook personeel is top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid