facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwer Tours

Brouwer Tours

Info

Al meer dan 90 jaar uw gastheer in personenvervoer!

Geschiedenis

Touringcarbedrijf Brouwer Tours is hét adres voor het huren van een touringcar, het regelen van een meerdaagse reis, schoolreis, dagtocht, wintersportreis of voor iedere andere personenvervoersdienst.



"Voordelig een bus huren voor groepen, dat doet u natuurlijk snel, eenvoudig en voordelig bij Brouwer Tours. Van bus tot zeer luxe VIP bus of VIP touringcar, Brouwer Tours is uw vertrouwde adres voor de het huren van uw touringcar, bus of minibus."
Adres: Keyserswey 38-40, 2201CW Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: tel. +31 (0)71-36 500 90
Stad: Noordwijk
Route: Keyserswey 38-40
Postcode: 2201CW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brouwer Tours dubbeldekker, Touringcar huren Noordwijk, Brouwer Tours vacatures, Brouwer contact, VIP touringcar huren, Luxe busvervoer, Brouwer Travel Soldaat van Oranje, Taxi Leiden Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koninklijke Beuk Koninklijke Beuk 3 km Ja ja Bloeme Corso vertrek punt.. Noordwijk.................Haarlem..
Recensies
Eén van jullie bussen op de Belgische snelwegen tegen gekomen. Hij gaat andere voertuigen inhalen op een weg met drie rijvakken. Op het meest linkse rijvak. Aan 90 km/u. Sorry maar wacht dan even tot de vrachtwagen voor je doorgereden is zodat je hem op het tweede rijvak kan voorbijsteken en de andere auto's gewoon 120 km/u kunnen doorrijden.
Kan niet anders zeggen dat zij zeer betrouwbaar, behulpzaam en geduldig zijn geweest bij mijn sollicitatie. Al mijn vragen zijn goed beantwoord met uitleg.. Hoop er snel te kunnen werken.. Ik ben in ieder geval heel enthousiast. Wijnand van Tol
Zowel met Brouwer als met Lubbe gereisd, met beide bedrijven goede ervaringen gehad. Ik kan me niet vinden in de reviews die vermeld staan op op Google als je Lubbe googlelt.
Chauffeurs Henk en Karin: 2 onwijze toppers, superservice ! Groetjes van de twee wandelaars die vandaag met de boot uit Newcastle kwamen
Van 6 t/m 9 augustus 2014, met omroep MAX, een busreis gemaakt met Brouwers Tours naar de Royal Military Tattoo in Edinburgh Schotland. Het geheel, zowel de boot als de busreis, was goed door Brouwers georganiseerd. Reserveringen zoals tickets, hotelovernachting enz. was perfect geregeld. Verzorging in de bus geweldig. Gratis fris,bier,koffie en thee. Verder een groot compliment voor onze chauffeur/reisbegeleider, Simon Goudberg. Deze man heeft, door zijn veilige/rustige rijstijl en zijn grote inzet voor de groep een groot compliment verdiend. Een busreis met Brouwers Tours,is met zo,n organisatie en personeel, zeker voor herhaling vatbaar.
Mooi bedrijf. Altijd op tijd en goed geregeld. Over het algemeen maken wij gebruik van de taxi's van Taxi Brouwer en dat is altijd prima.
Weet niet waarom jullie bus hier rustig blijft staan, maar tientallen verpleegkundigen willen naar huis
Prima ervaring, eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
Ik ga hier weer taxi rijden
Prima chauffeurs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid