facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwer Steiger Verhuur Heiloo

Brouwer Steiger Verhuur Heiloo

Info

Verhuur van aluminium rolsteiger op aanhanger!
1.35 of 0.75 breed incl. aanhanger €20,00 per dag. Aanhanger met huif €25,00 per dag.

Adres: Commandeurslaan 14, 1851XP Heiloo
Telefoonnummer: 0654702313
Stad: Heiloo
Route: Commandeurslaan 14
Postcode: 1851XP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Steiger huren Alkmaar, Aanhanger huren Heiloo, Dakgoot steiger, Smalle steiger, Smalle steiger huren, Dakgoot steiger huren, Steiger console huren, Steiger met uitwijkconsole
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bolten Bouw Bolten Bouw 230 meter
Klaasse Bouwbedrijf + Keukens Klaasse Bouwbedrijf + Keukens 380 meter Kleinschalig werkende vakmensen, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Bestaan al...
Recensies
Ik ben erg blij met Brouwer Steigerverhuur. Ik heb voor mijn bedrijf meerdere malen een steiger met aanhanger gehuurd, voor een kleine meerprijs laat ik deze op klus afleveren en weer ophalen. Vanwege de lage kosten voor het huren is het voor mij overbodig om een rolsteiger te kopen en op te slaan in mijn werkplaats.
Een goede, stevige steiger. Goed en vriendelijk contact bij het ophalen en weer retour brengen van de steiger. Goed bereikbaar toen ik vragen had over het opbouwen. Zeker aan te bevelen.
Zeer tevreden over de gehuurde stelling, het bedrijf en de Fam. Brouwer! Het stellingmateriaal staat netjes gesorteerd op speciale aanhangers klaar. Ruime openingstijden, een scherpe prijs, en als je een dagje eerder klaar bent dan wordt daar niet moeilijk over gedaan. Er zit een zeer duidelijke instructie bij met foto’s hoe je de stelling veilig opbouwt en hoe je het materiaal weer netjes gesorteerd moet inleveren. En als er vragen zijn mag je altijd bellen. Hier kom ik graag weer!
Prima bedrijf, duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, prijs technisch erg aantrekkelijk. Bezorgen en weer halen van de steiger is een optie
Goed en degelijk materiaal voor een prima prijs. Ruimvoldoende vloeren, liggers en kruisverbanden voor een stevige werkvloer. Flexibel met ophalen en retouneren.
Vooraf eenvoudig via Whatsapp een reservering gemaakt. Zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Steiger gemakkelijk op een degelijke aanhanger op het afgesproken tijdstip, 08:00 uur 's ochtends opgehaald. Steiger is zeer netjes. Alles makkelijk op een aanhanger. Voor een schappelijke prijs. Ook bij terugbrengen zeer vriendelijke medewerker. Zeker een aanrader.
Een zeer solide bedrijf. Alles werd efficiënt en snel afgehandeld. Ik raad Brouwer Steiger Verhuur aan.
Dhr. Brouwer is zeer klantonvriendelijk. Hij levert een oud roestig slot waarvan de sleutel afbrak en legt de schuld vervolgens bij mij als klant. 15 euro van de borg niet teruggekregen en nog dreigen ook als ik voorstel de kosten te delen. Hier zie je mij niet meer terug. Helaas een afrader!
Goed materiaal , goed afspraken te maken, goede prijs. Een aanrader!
Tijdens een van onze schilderklussen kwamen we wat steiger materiaal te kort, Even gegoogeld en brouwer bleek in de buurt te zijn . Snel even gebeld en nog geen uur later stonden we alweer te schilderen. Op de gehuurde steiger die keurig op aanhanger op te halen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid