facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwer Motorsport

Brouwer Motorsport

Info

Brouwer Motorsport is de enige echte motorkleding outlet van Nederland. Hier vind je echt alles aan outlet prijzen, niet een paar artikelen maar alles!!!



"in de maanden December, Januari en Februari zijn wij op Maandag gesloten."
Adres: Patroonstraat 3, 3861RN Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0332853828
Stad: Nijkerk
Route: Patroonstraat 3
Postcode: 3861RN



op zoek naar gerelateerd: Brouwer Motorsport Zwartebroek, Brouwer motoren Putten, Brouwer Motorsport reviews, Brouwer Zeewolde, Brouwer Motorsport Havelte, Motorzaak Barneveld, Doornekamp Motorsport, Nijkerk Brouwer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
H.D. Hutten Motorcycles H.D. Hutten Motorcycles 2 km Met een gerust gevoek een hele mooie HD gekocht. Eigenaar is sympathiek en heeft duid...
Recensies
Super motorzaak! Afgelopen maart een GSX1400 gekocht, deze is echt in top staat net zoals de andere motoren die ze te koop hebben. Ze hebben erg veel motoren staan, voor ieder wat wils en voor schappelijke prijzen! Nadat de voorband toch meer versleten was dan eigenlijk leek, hebben ze deze met een prima regeling vervangen. Ik kan iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen, al is het maar om al dat moois te bewonderen.
Hier een Triumph Street triple gekocht en werd zeer goed ontvangen. Kreeg een goede inruil. De deal werd nog eens kosteloos aangevuld met usb aansluiting voor de mobiel en een rugtas voor de rit naar huis. Hier koop ik de volgende keer weer een motor dat staat vast. Jarno bedankt en tot de volgende keer.
In het verleden kleding gekocht en 2x laarzen. Achteraf bleek een laars lek en zonder problemen krijg je een ander paar. Vriendelijk, deskundig en ook behulpzaam achteraf. Voor een volgende motor ga ik hier ook maar eens kijken!
Zeer fijne motordealer. Goed geholpen met mijn aankoop en levert de motor tiptop af. Erg tevreden.
Had samen met m,n zoon een leuke motor zien staan op zaterdag middag via hun website. Even bellen en ja deze motor was nog niet verkocht. Moet uit het noorden komen en het is 15.30 uur. Geen probleem bijf wel open tot u er bent. 17.00 aanwezig leuk gesprek alle tijd en een super motor gekocht. Leuk personeel eigenaar goede koffie en een eerlijk verhaal. Gewoon super.
Vriendelijke behulpzame mensen en ik vind bijna altijd wat ik zoek voor een schappelijke prijs
Kwaliteit wint altijd. Dat geld ook bij Brouwer motorsport in Nijkerk. Top. Na de garantie een mankement gehad aan de motor buiten de garantie, even gebeld motor gebracht en paar dagen later weer opgehaald, allemaal service service service. Jarno top.
Week voor kerst me eerste motor hier gekocht en ze hebben er alles aangedaan zodat ik met de kerst nog kon rijden : Hele fijne mensen, eerlijk en betrouwbaar, hebben ook zeker verstand van zaken.
Super mooie zaak, leuk geholpen en mooie bike gekocht. Een aanrader voor een mooie betaalbare motor.
Inmiddels twee maanden aan het genieten van mijn Z750. Vol lof over de service en afhandeling. Alles door middel van foto’s en e-mail besproken en prijs overeengekomen. 200+ km moeten rijden maar de rit absoluut waard, motor zoals omschreven en direct meegenomen. Volgende keer zéker weer Brouwer Motorsport!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid