facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwer Administratieve Dienstverlening

Brouwer Administratieve Dienstverlening

Info

Brouwer Administratieve Dienstverlening is een administratie- en belastingkantoor in Berlikum, Friesland

Geschiedenis

Brouwer Administratieve Dienstverlening is een jong en dynamisch administratie- en belastingadvieskantoor wat alle voorkomende administratieve en belasting (fiscale) zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt.

Wij vinden niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook persoonlijk contact en acceptabele tarieven !!
Door deze strategie heeft u wel de voordelen van een groot bedrijf, maar niet de nadelen.

U bent bij ons GEEN nummer. Wij willen u graag goed leren kennen, zodat wij ons werk voor u optimaal kunnen uitoefenen en ons kunnen verdiepen in alle facetten van uw persoonlijke omstandigheden.
Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp-er bent, een eigen onderneming wilt starten of particulier, bij Brouwer Administratieve Dienstverlening kunt u voor al uw administratieve en belastingzaken terecht.

Door onze ervaring in het vakgebied kunnen wij u op een breed gebied behulpzaam zijn en u desgewenst voorzien van de juiste adviezen. Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor uw onderneming.
Wij bieden u nét even iets meer. Tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!

Adres: It Achtepaed 7, 9041 EE Berlikum
Telefoonnummer: 0651029777
Stad: Berlikum
Route: It Achtepaed 7
Postcode: 9041 EE


Recensies
Dienen je btw aangifte niet in, dienen vervolgens ook geen bezwaar in waardoor inmiddels dwangbevel op de mat ligt. Contact met dit bedrijf....... nagenoeg niet te pakken te krijgen.
Zowel privé als zakelijk prima adres voor de boekhouding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid