facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brothers Sportcentrum

Info

Fijne sportschool met ruimte voor een lach (en soms ook een traan. Een echte familie sportschool.

Geschiedenis

Sportcentrum Brothers een sportcentrum van maar liefst 1100m2.
waar u terecht kunt voor Fitness Groepslessen en Vechtsporten.
7 dagen per week.
ook hebben wij ochtend lessen in ons rooster.

Label

De Gezelligste sportschool van de zuidplas en omstreken!!



"Sportcentrum Brothers is de meest diverse sportschool in omstreken waar iedereen met respect met elkaar omgaat. Je komt hier om te fitnessen of voor een kickbokstraining, zaktraining of circuit training. De trainers hier hebben maar één doel: jou beter en fitter maken. De technieken van het boksen ga je hier dus zeker onder de knie krijgen.Ons les aanbod:Kickboksen vanaf 3,5 jaarBoksenBoxingbagBodypumpSummer ready workout bootcampPadstrainingMmaEn een aparte fitness ruimte met een groot aanbod aan kracht toestellen en cardio toestellen.Sportcentrum Brothers"
Adres: 1e tochtweg 13, 2913LN Nieuwerkerk Aan Den Yssel, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180795215
ln.evil@sseippab
Stad: Nieuwerkerk aan den Yssel
Route: 1e tochtweg 13
Postcode: 2913LN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: brothers sportcentrum rooster, sportcentrum brothers instagram, sportcentrum brothers facebook, eagle gym, bappie tetteroo, kickboksen, sportschool nieuwerkerk aan den ijssel, kickboksen waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budoclub Geisha Budoclub Geisha 858 meter Goede mensen prettige sfeer
Recensies
Er hangt een hele fijne gezellige en positieve sfeer bij Brothers! Er worden veel lessen aangeboden en deze worden op een prettige manier gegeven! De fitness ruimte is mega mooi en ze hebben heel veel apparaten! Altijd een plezier om weer te gaan sporten!
Ik heb al een paar keer getraind bij Sportcentrum Brothers en ik vind het een hele fijne sportschool. Ze hebben alle apparaten die je nodig hebt en er hangt een goede sfeer. Ook heb ik twee keer de bokslessen gevolgd en, oh my god, wat was dat zwaar! Ik geef normaal gesproken snel op, maar dat kon niet bij deze les. De eigenaar, Bappi, zorgt ervoor dat je doorgaat en nog meer kunt knallen, en dat is precies wat ik nodig heb. Ik raad het zeker aan om hier te komen sporten of een van de lessen te volgen. Er hangt ook altijd een goede sfeer en de eigenaar en zijn moeder zijn ook super lief.
Je wordt echt met open armen ontvangen door een super vriendelijke eigenaar, deze sportschool is voor iedereen toegankelijk. Zelf ben ik vanaf januari begonnen met zaktrainingen. Het zijn afwisselende trainingen waarbij ik mezelf per keer verbeter omdat je goed wordt begeleid en op een leuke manier wordt gemotiveerd om alles uit je training te halen. Ondertussen is mijn dochter ook begonnen met jeugdtrainingen, ook zij gaat er 2 x per week met veel plezier heen. Zoek je een leuke sportschool en wil je je technieken verbeteren of iets nieuws leren? Ga hier dan zeker heen! Je houdt het sporten alleen vol als je er plezier in hebt, nou dan zit je hier dus goed!
Top gym train er nu sinds 2 maanden en voel me al helemaal thuis. Alleen maar leuke mensen kwalitatief goede trainingen waar je veel van leert en topfit van word. Het is een mooie locatie met alleen maar nieuwe kwalitatief goede spullen waar ik graag dagelijks mee werk. Kickboksen fitnissen plezier en hard werken en dat alles onder de deskundigheid van de juiste trainers. Ik raad iedereen deze gym aan. Zoals ik al zei je word hier sterker fitter en gaat tot het uiterste en het is voor elke niveau . En het belangrijkste er is veel plezier. USH
Sportcentrum Brothers is een fantastische sportschool! Sinds september 2022 ben ik lid van de sportschool en heb me nooit zo verbonden gevoeld met een sportclub. Veel respect en waardering voor iedereen die binnen de club werkt en sport! Van beginners tot profs, iedereen is één en helpt elkaar om het maximale eruit te halen! Bap en Nel, veel respect en waardering voor jullie werk!!!
Hele fijne sportschool, onze oudste zoon sport hier nu al bijna 3 jaar. 3 keer in de week gaat hij met super veel zin kickboxen. Ik zelf doe sinds een maand 3x per week fitness. We zij erg te vreden met het vriendelijke personeel en de mogelijkheden die er zijn.
Een sportschool waar iedereen gelijk is!! Super leuke trainers en trainingen en tevens genoeg plek voor iedereen, ik kom er met plezier en geniet ontzettend van de warme sfeer. Wat ben ik blij dat ik mijn vaste sportschool heb gevonden BROTHERS Gym 4 LIFE !!!
Ik ben dit jaar begonnen bij Brothers. Ik ga het liefst naar de boxingbag trainingen en de gym! De lessen zijn lekker fel, waardoor ik aan het eind echt het gevoel heb dat ik goed heb gesport! Daarnaast hangt er ook een hele fijne sfeer :
Ik was tot een jaar of 3 niet bekend met het beoefenen van vechtsporten, maar ben tot op de dag van vandaag blij dat ik me heb ingeschreven en de stap heb gezet door uit mijn comfortzone te treden. Brothers vind ik een zeer fijne sportschool die een ruime variëteit heeft aan sportlessen, waaronder; boxingbag, summer workout, bodypump en kickboksen. Voor ieder wat wils. Daarnaast bevindt zich op de 1ste verdieping ook nog een grote fitnessruimte. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar de houding van de leden en de lessen zijn lekker intensief. Een goede totale workout waarbij je zowel kracht als ook uithoudingsvermogen traint. De eigenaar speelt goed in op de hedendaagse omstandigheden. Zo werd er tijdens de lockdown een tent opgezet om buiten les te krijgen en werd er een teststraat in de sportschool geopend. Met enige regelmaat worden er ook leuke dingen georganiseerd, zoals; een kersttraining in kerstsfeer, boxingbagmarathon en MMA trainingen. Kortom, ik vind Brothers een gezellige sportschool waar ik met heel veel plezier kom.
Ik sport inmiddels zo'n 2,5 jaar bij Brothers en heb er al veel geleerd. De kickbox lessen zijn er voor alle leeftijden en alle niveaus. Er is veel variatie in de lessen met als doel je techniek steeds weer te verbeteren. Ondanks dat de lessen soms best druk zijn wordt iedereen in de gaten gehouden en is er plaats voor een stukje persoonlijke aandacht/ontwikkeling waar nodig. Naast de kickbox lessen is er nog een breed scala aan andere lessen te volgen, zoals boxingbag, body pump, padstraining en vergeet de jeugd niet. Kortom, voor ieder wat wils. Ik ben blij met deze sportschool en wil geen andere meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid