facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brothers Jeans

Brothers Jeans

Info

Kleding | Jeans | Sneakers | Style

Brothers Jeans is een online én offline shop met de allertofste fashion van dit moment!

Op koopzondagen zijn we geopend van 12:00 tot 17:00! En altijd gratis parkeren in het gezellige centrum van Dronten!

Geschiedenis

Sinds 31 augustus 2012 is Brothers gevestigd in Dronten. De winkel is een plek zoals een café hoort te zijn; beleving en gastvrijheid staan centraal. In deze omgeving kun je je outfit prima samenstellen.


Marvin, Justin (de brothers) en Karen helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste outfit.


Brotherjeans verkoop de volgende merken:

Dames:

Maison Scotch
Denham
Vila
Minimum
10 Feet
Circle of Trust
Meltin Pot
Hooked
Komono

Heren:

Scotch and Soda
Denham
Minimum
Amsterdenim
Circle of Trust
Selected Homme
Pearly King

www.brothersjeans.nl



"Brothers outfit store is een Nederlandse fashionretailer die in 2012 werd opgericht. Brothers is onderdeel van een familiebedrijf uit Dronten. Onze drie winkels, waaronder Kaatje en Jannekee, zijn gevestigd in stadscentrum Suydersee. Naast de fysieke winkel richten we ons op de online verkoop van kleding via onze webshop, social media kanalen en live streams."
Adres: De Redepassage 15, 8254 KC Dronten
Telefoonnummer: 0321-701561
Stad: Dronten
Route: De Redepassage 15
Postcode: 8254 KC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kleding Dronten, William's Dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outlet Dronten Outlet Dronten 94 meter Koopjes, je moet er tegen aanlopen! Brothersjeans, Jannekee, Kaatje en Madame No.5 he...
Zeeman Zeeman 138 meter Altyd wat te vinden Winkel keurig verzorgd alles netje opgestapeld meisjes /dames ...
Miller & Monroe Miller & Monroe 201 meter
New-Bring New-Bring 669 meter New-Bring marktleider in creditcardhouders, lederen portomonnees,(reis)tassen en schi...
VuurwerkCheck VuurwerkCheck 1 km Help mee aan het behoud van een 500 jaar oude traditie! Zodat we over 50 jaar nog ste...
MWK-Bodywear MWK-Bodywear 2 km MWK-Bodywear | We Like to dress
Recensies
Vanuit de etalage is al gelijk duidelijk dat deze winkel op een geheel eigen wijze is ingericht, heel gaaf!! De winkel is ruim opgezet en kleding wordt mooi gepresenteerd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en denkt graag mee in setjes/combinaties.
Geweldige service! Vooral die Stephanie! Wat een hulpje zeg! Ze heeft mij helemaal gestyled naar mijn eigen. Ben helemaal klaar voor de feest dagen! Echt een aanrader.
Top zaak met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Erg goed geadviseerd. Zeer tevreden en met nieuwe kleding de winkel verlaten. De zaak is sinds kort opnieuw ingericht. Het is mooi en zeer ruimtelijk geworden.
Vreselijk! Voor de begrafenis van mn oma een shirtje gekocht, thuis gekomen bleek hij niet helemaal goed en nog geen uur later terug gebracht door mijn moeder. Mn moeder kreeg een tegoedbon maar vroeg of ze misschien ook het geld terug kon krijgen aangezien ik hem zelf had betaald en niet zoveel geld op mn rekening had staan. Vervolgens zei de vrouw achter de kassa dat als ik uur geleden had genoemd dat mn oma dood is we wel wat hadden kunnen regelen maar dat nu dus niet mogelijk was. Mijn moeder nam de tegoed bon aan. Vervolgens zegt de vrouw achter de kassa, nou nog een fijne dag nog he! Waarop mijn mkeder antwoord, sorry maar ik zeg net mijn moeder is overleden. Zei antwoord met: daar kan ik toch niks aan doen.
De box is echt fantastisch! Voorkeuren, maten en een foto via WhatsApp gestuurd en een dag later 3 fantastische outfits thuis :D
Super vriendelijk personeel en wisselende collectie.
Mooie winkel, leuke merken en goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid