facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brossois City

Brossois City
"CityShoes by Brossois is een unieke schoenenwinkel in het centrum van Haarlem.Met onze persoonlijke aandacht en enthousiasme proberen wij anders te zijn dan de gemiddelde winkel. Een klein team met veel kennis over schoenen, pasvormen en de actuele mode.Met onze website Cityshoes brengen wij de collectie ook bij u thuis. Door ons online verkoopkanaal hebben wij gemerkt dat steeds meer klanten onze schoenen, laarzen en stoere westernboots van Sendra weten te vinden en te waarderen.Een uitgebreide damescollectie met merken als Sendra, Calvin Klein, , Hub, Mexx, Lazamani, Art, El Naturalista, AQA, Nike, Panama Jack, Gosh, Pikolinos, Palladium, Poelman Shoes,Toni Pons, Reef, Shoecolate, Skechers.Toms, Verbenas,"
Adres: Grote Houtstraat 134 , Haarlem 2011 SV, NL
Telefoonnummer: 023 534 0918
Stad: Haarlem
Route: Grote Houtstraat 134
Postcode: 2011 SV


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Brossois laarzen, Shoes nl, Schoenenwinkel Grote Houtstraat Haarlem, CityShoes, Schoenenwinkel Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broissois Broissois 15 meter Schoenen besteld, nooit terug gebeld om op te halen, nu nergens meer verkrijgbaar. Sl...
Sneak Up Sneak Up 61 meter Altijd de nieuwste collectie sneakers!!
Bojangles Bojangles 322 meter Het is een kledingzaak voor heren waar altijd een hele relaxte sfeer heerst. De keren...
Nelson Schoenen Nelson Schoenen 336 meter
Shuz By Vollaerts Shuz By Vollaerts 369 meter Als trouwe klant schoenen van Gant gekocht in januari 2023. Na ongeveer 4 maanden zit...
Ecco Ecco 535 meter Wát een fijne zaak is dit zeg! Uitstekend geholpen met topschoenen! Ga er zeker vaker...
Mabota Mabota 847 meter Prachtige Italiaanse kwaliteitsschoenen, leren tassen en jassen. Allervriendelijkste ...
Shuz by Vollaerts | Outlet Shuz by Vollaerts | Outlet 2 km Winkel is om de haverklap zonder reden gesloten. Er hangt dan alleen een briefje op h...
Leemans Schoenen Leemans Schoenen 3 km Goede service van de medewerksters. Vriendelijk en behulpzaam. Toppie
De Jong Schoenservice De Jong Schoenservice 3 km Bij De Jong hebben ze mij schoenen gegeven waarop ik voor het eerst in tien jaar pijn...
Recensies
Laatst na een wanhopige zoektocht naar leuke schoenen ben ik gelukkig nog bij deze winkel naar binnen gelopen. Twee paar hele leuke schoenen in de sale gekocht, ze zitten heerlijk! Personeel was heel enthousiast en vriendelijk. Volgende keer weet ik gelijk waar ik moet zijn!
Schoenen besteld via internet, leveringsprobleem. werd later gebeld door Cityshoes, er was een fout gemaakt bij de communicatie tussen Topshoe en CityShoes. Dit vonden ze zo vervelend bij CityShoes dat ze de schoenen dezelfde dag nog aan huis kwamen brengen. Dat noem ik nog eens topservice! De schoenen paste perfect! Volgende keer gaan we naar de winkel zelf!
Ik ben een jaar geleden bij deze winkel geweest, toen heeft Edwin foto's aan mij laten zien met nieuwe schoenen die binnen kwamen. Gisteren heb ik ze opgehaald, dat was best een klus twee uur met de trein Het was zeker de moeite waard! Hij herkende me nog en ze hebben me super goed geholpen!!
Ontzettend fijne service en contact. Ik heb online schoenen besteld aangezien ik in Groningen deze specifieke schoenen niet kon krijgen. Ik ben terughoudend met schoenen online kopen want als er iets mee is is het altijd een lastig verhaal. Toen de schoenen bezorgd werden was er een klein probleem. Ik heb hierover gebeld ook nog op een druk moment zaterdagmiddag en ben meteen 's middags teruggebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. Samen konden we een hele goede oplossing vinden en is het mankement verholpen bij een schoenmaker in Groningen en heeft City Shoes dit betaald. Dat vind ik een topservice, helemaal voor online winkelen. Zo zie je maar weer dat het altijd beter is om schoenen te kopen ook online bij een 'fysieke' winkel.
Wat hebben ze een leuke en brede collectie hier. Ook zijn ze bijzonder behulpzaam en denkt het personeel echt met je mee. Ik heb lastige voeten en het is daarom voor mij moeilijk om goed passende schoenen te vinden. Maar ik heb ze bij Brossois City Shoes gevonden! Dit is een echte lokale schoenwinkel en ik hoop dat ze nog lang blijven bestaan.
Wat een prettige zaak is Brossois City Shoes in Haarlem. De service is hier echt top! Vriendelijke medewerkers en Edwin is enthousiast, vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht. Een man die zijn afspraken nakomt. Een zeer positieve ervaring, na een defect aan een schoen. Bij een volgende schoenen aanschaf is een bezoek aan Brossois City Shoes een absolute must. Dit benadrukt maar weer hoe prettig het is om te kunnen blijven shoppen in een " offline store ". Veel succes.
Fantastische winkel. Vriendelijke mensen en goed advies. Bij mijn nieuwe schoenen was een 'haakje' los gegaan. Reparatie werd direct opgepakt, zonder ook maar een vraag te stellen. Super!
Slechte service, vorige week schoenen gekocht had ze 10 minuten aan kom tijdens het lopen met een haakje van de een achter de ander en hele schoen scheurt uit. Ga terug om te kijken wat de garantie is. Nou helemaal niks. Was niet het probleem van de ondernemer vette pech dus
Goede service, vriendelijk personeel. Goed geslaagd.
Ik heb hele mooie Vans sneakers gekocht en ben hier heel blij mee. Bij cityshoes Haarlem hebben ze mij heel leuk geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid