facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broos groenvoorziening vof

Broos groenvoorziening vof

Info

UW TUIN.... ONZE ZORG!!! Broos groenvoorziening is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuin onderhoud.
Wij kunnen u alles bieden op tuin gebied

Geschiedenis

Broos groenvoorziening v.o.f. is een middel groot hoveniersbedrijf. Hier kunt u terecht voor de meest uit een lopende tuinwensen. Wij zijn een warm familie bedrijf met veel karakter en vakmanschap. Wij verrassen u door een vernieuwende kijk en aanpak van #tuinontwerp , #tuinaanleg en #tuinonderhoud.



"Broos groenvoorziening v.o.f. is een middel groot hoveniersbedrijf. Hier kunt u terecht voor de meest uit een lopende tuinwensen. Wij zijn een warm familie bedrijf met veel karakter en vakmanschap. Wij verrassen u door een vernieuwende kijk en aanpak van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud."
Adres: de heul 14a, 4741 TS Hoeven
Telefoonnummer: 0646178221
Stad: Hoeven
Route: de heul 14a
Postcode: 4741 TS


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 16:30
Zaterdag: 07:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoveniersbedrijf Martijn Kerstens Hoveniersbedrijf Martijn Kerstens 2 km Erg enthousiast en gedreven in zijn werk. Waar ook gelijk zijn valkuil zit. Hij zou a...
Recensies
Vorig jaar onze hele tuin laten renoveren door Jürgen Broos en zijn team. Het ontwerp was al mooi inzichtelijk in 3D zodat we van te voren al een uitstekend inzicht hadden over het uiteindelijke resultaat. Na 5 weken van slopen, bouwen en aanplanten met een heel fijn team van de firma Broos was het resultaat dan ook precies zoals we dat voor ogen hadden. Dagelijks overleg met Jürgen en zijn mannen hebben we als heel prettig ervaren waarbij wijzigingen op het oorspronkelijk plan ook geen enkel probleem waren. Nazorg en service na afloop werden als vanzelf uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel Inmiddels alweer enkele keren het onderhoud laten uitvoeren en ook dat is naar volle tevredenheid. Jürgen en team bedankt voor de aanleg en het onderhoud van onze fantastisch mooie tuin. We hebben nog steeds veel bekijks.
Je tuin aanleggen of herinrichten? Dan is er maar één optie. Snel contact opnemen met Broos Groenvoorziening! Wij hebben eerst onze achtertuin laten ontwerpen en aanleggen en twee jaar later onze voortuin. Heel erg tevreden over de manier van werken. Jürgen Broos is een prettig persoon om zaken mee te doen. Hij is vakkundig en komt zijn afspraken na. Maar hij kan het niet alleen. Hij heeft een team van vakmensen om zich heen. Ze zijn gemotiveerd en werken keurig. Ze zijn een maand bij ons werkzaam geweest. We waren ontzettend blij met het resultaat maar vonden het jammer dat ze weg waren.. We krijgen nog steeds veel complimenten over onze tuin. Vol trost zeggen we dan; ja aangelegd door Broos. Zij krijgen van ons een dikke 10!
Wij wilden al heel lang onze tuin renoveren en hebben ons goed georiënteerd – uiteindelijk kwamen wij uit op Broos Groenvoorziening. We hebben voor hen gekozen omdat het ontwerp en de creativiteit ons erg aansprak. Praktisch hierbij was ook de showtuin voor de keuze van de materialen en de LED verlichting. De afgelopen weken hebben Jurgen en zijn team onze tuin letterlijk leeggehaald en daarna weer schop voor schop opgebouwd. De samenwerking met Broos Groenvoorziening is erg goed verlopen, het team dat bij ons gewerkt heeft was vriendelijk en professioneel en alles was bespreekbaar – ook last minute wijzigingen en aanpassingen werden heel snel opgepakt en uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met het eindproduct en kijken uit naar de zomer ! Fam van der Meer
Een poosje geleden hebben we contact opgenomen met de firma Broos voor het ontwerpen van een tuin bij het appartement van m'n moeder. Toen we op het afgesproken tijdstip het kantoor van Jurgen binnen liepen was er volop bedrijvigheid . We werden vriendelijk ontvangen en hebben een prettig gesprek gehad waarbij m'n moeder al haar wensen op tafel kon leggen. Hoewel de tuin niet erg groot is had ze graag een mooi terras en een gezellig tuintje met onderhoudsvriendelijke beplanting en sfeer. Buiten konden we meteen een goede keuze maken uit prachtige tegels, split, hout, beplanting enz,... We namen afscheid in volle afwachting van de 3 D tekening, maar het voelde goed . Na enkele weken kwam de tekening binnen, en die was prachtig , al de wensen van ma zaten erin en we wisten meteen : dit wordt mooi !!!! Keurig op de afgesproken planning zijn de werkzaamheden begonnen , een fijn team van mensen , die ondanks de warmte hun uiterste best deden om het mooi te maken , keurig hebben ze gewerkt, echt vakwerk , en ma die genoot van iedere dag dat haar tuintje mooier werd ! De contacten tussen Jurgen en ons verliepen heel fijn en gemakkelijk we werden zelfs heel goed op de hoogte gehouden door middel van foto's . Het eindresultaat is zoals op de tekening, echt héél mooi , een strak terras , sfeervolle tuinverlichting ,een druppelslang , en gemakkelijk te onderhouden beplanting kortom van alle gemakken voorzien . Haar wens om er deze zomer van te kunnen genieten is HELEMAAL uitgekomen ! Dank je wel daarvoor Jurgen ! Wij willen jou en je team , want jullie doen het met elkaar , heel erg bedanken voor het mooie eindresultaat en de prettige samenwerking ! Vriendelijke groetjes Kees , Marjon en natuurlijk ook onze moeder Ria !
In mei hebben wij onze achtertuin laten ontwerpen en aanleggen door Jurgen Broos en zijn team. Wij zijn heel erg blij met het resultaat, en een dikke pluim voor de jongens die de tuin hebben aangelegd. Zij hebben heel goed overlegd en geluisterd naar onze wensen. Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid